GC 2016: Silence - utazás a csend birodalmába

  • Írta: fojesz
  • 2016. augusztus 19.
  • Videó
Link másolása
Még mindig várat magára a Silence megjelenése, hiába várjuk nagyon a Daedalic Entertainment új kalandjátékát. A várakozást fájdalmait az új gamescomos előzetes hivatott enyhíteni.

A játék megjelenését 2015-re ígérték a fejlesztők, a jelenlegi állás szerint azonban az év végéig biztosan várnunk a PC-re, PS4-re és Xbox One-ra készülő kalandra. A történet szerint a 16 éves Noah és húga, Renie egy bunkerben talál menedéket a háború bombázásai elől, és így találnak utat az élet és halál közötti világba, Csendbe is.

Csendnek persze szintén megvannak a maga problémái, gonosz lények fosztogatják a falvakat és fenyegetik az ott élőket, mindössze egy piciny lázadócsapatnak van mersze szembeszállni velük. A jó hír az, hogy Noah biztosan segít majd a küzdelemben, a rossz viszont az, hogy Renie rejtélyes módon eltűnik, így őt is meg kell találni.

A 12 óra játékot ígérő Silence-ben egyébként három játszható karaktert találunk, és ahogy azt a gameplay trailer is bizonyítja, a 2D-3D hibrid látványvilág is ígéretesen fest.

8.
8.
Gorrister
#5: Igen. Ahogy előttem Caleb is írta a The Whispered World az első rész. Bár szerintem ez nem közvetlen folytatása lesz annak, inkább csak utalások lesznek az előző részre, de azért ha teheted mindenképp próbáld ki azt is.
7.
7.
#5: https://en.m.wikipedia.org/wiki/The_Whispered_World

Szerintem ez az.
6.
6.
#3: Pont a minap írtam az egyik Whisperers cikk alá, hogy kijött a magyarítása. A grafikája zseniális, ha minden jól megy, a hétvégén nekikezdek. Szerintem is azt a vonalat kellett volna továbbvinni, anno emlékszek hogy a Broken Sword is kapott 3D-s részt, habár az talán tps is volt.
5.
5.
csongor1996
#3: Első rész? Van ennek olyan?
4.
4.
Necreon
Na ez nagyon tetszik! Várós. Az ilyenekért érdemes játszani.
3.
3.
Gorrister
Az első része nagy kedvenc, pont itt van a doboza velem szembe a polcomon és szerintem ezt is beszerzem majd. Bár őszintén megmondva nekem nem jön be annyira ez a 3D-sítés. Az első rész teljesen 2D-s kézzel rajzolt grafikája valami elképesztően gyönyörű volt. A hátterekkel itt sincs gond, de a modellek kicsit darabosnak tűnnek.
2.
2.
Cooper Channel
A Silence megjelenése körül nagy a csend. :D
Amúgy a Brothers A Tale of Two Sons jut eszembe róla. Az is jó volt, szerintem ez is frankó lesz, bár egy kicsit lehetne hosszabb.
1.
1.
crytek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...