Deus Ex: Mankind Divided - sovány szezonbérlet

  • Írta: Shifty
  • 2016. augusztus 22.
  • Pletyka
Link másolása
Hivatalos bejelentés ugyan még nem érkezett, de az egyik brit játékbolt honlapján már megtalálható a héten boltokba kerülő Deus Ex: Mankind Divided szezonbérletének részletes tartalma.

A héten kúszik fel a boltok polcaira a szegényes augusztusi játékkínálat egyik legígéretesebb darabja, a Deus Ex: Mankind Divided. A trendeknek megfelelően a játékhoz később külön megvásárolható szezonbérlet is jár majd, és bár a Square Enix és az Eidos Montreal hivatalosan még nem mutatta be annak tartalmát, a brit GAME játékáruház honlapján már megtalálhatóak a részletek.

A honlapon 25 fontért árult bérlet azonban elképesztően sovány felhozatallal bír, hiszen két extra küldetés mellett (System Rift és A Criminal Past) tulajdonképpen semmi érdemlegeset nem nyújt. Ezért a pénzért kapunk még 4 Praxis csomagot, 5000 elkölthető kreditet, két fegyver- és kiegészítőpakkot (Assault és Tactical), továbbá 5 Booster csomagot és 20 chipsetet a játék Breach módjához.

A Deus Ex: Mankind Divided holnap jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

4.
4.
crytek
Brutál gépigény mellé ez dukál....

http://gamegpu.com/action-/-fps-/-tps/deus-ex-mankind-divided-test-gpu
3.
3.
csongor1996
Amúgy az ilyen "5000 elkölthető kredit"-nek mi értelme van? Ez kvázi cheat, ami ingyen se kéne ha rendesen akarom végigvinni a játékot. Meg a sok ruha/fegyver amit rögtön a játék elején megkapsz.
1.
1.
Csoki80
Helyes, nem kiegészítők kellenek, hanem játékok. Némely játéknál kiszúrja az ember szemét, hogy nem kiegészítőt készítettek hozzá, hanem levágtak belőle egy darabot és külön árulják...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...