Resident Evil 7 - rémisztő történetben lesz részünk

  • Írta: Shifty
  • 2016. augusztus 27.
  • Hír
Link másolása
Az amerika korosztálybesorolásért felelős ESRB-nek köszönhetően kiderült, pontosan miről fog szólni a jövő év elejére datált Resident Evil 7. Végre megismerkedhetünk a főszereplővel és a sztori első részleteivel.

A Resident Evil 7 témáját tekintve követi az elődöket, azaz januárban egy túlélőhorror játékot kapunk, amiben a főhős egy Ethan nevű fickó lesz, aki eltűnt felesége után nyomoz egy elhagyott kúriában. Ahogy azt már a bemutatókból láthattuk, ezúttal belső nézetből követjük az eseményeket, hősünk pedig pisztolyokat, puskákat, láncfűrészt, robbanóanyagokat és lángszórót is bevethet a túlélés érdekében.

Éppen ezért nem meglepő, hogy erőszakos jelenetekben is bővelkedni fog a kaland. Az átvezető videók között akad majd olyan, ahol láncfűrésszel csonkítanak meg egy embert, de látunk majd olyan jeleneteket is, amiben egy ásóval vágják le valaki lábát vagy szintén egy ásóval alakítják át az egyik szerencsétlen arcberendezését.

A Resident Evil 7 január 24-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re, utóbbin pedig VR-támogatást is kap.

58.
58.
csabuszflash
Amit eddig tudok erről az uj irányvonalrol szerintem ez vagy nagyon nagy Outlast copy lesz és azért fogják majd szidni vagy pedig köze se lesz hozzá mechanikában(remélem) és elég újdonsággal pedig sikeres lesz. Meglátjuk.
57.
57.
Gykrizsi
#55: A hülyeség nem vélemény, csak ennyit írnék. Ja, mert crytek nem írt rosszat, ezért van minden hír alatt min 50 komment ahova odatolja a okos buksiját. Egyébként most az egyszer reagáltam rá, de már megbántam, mert menthetetlen. De látom te is leszűrted a dolgokat, és megértetted amit leírtam.
55.
55.
Tokodboy
#50: Meg a Te es a haverjaid rinyalasaval ha valakinek mas a velemenye. Raadasul Crtyek semmi hulyeseget nem irt Ti nyomjatok ennel a hirnel a bullshitet. Te se vegyel semmit a Tescoban ami leertekelt sot vedd meg azt amit eppen ketszeres aron adnak. Vagy ha mar leertekelt akkor ne vedd meg hanem inkabb lopd ki mert szerinted az ugyis jobb megoldas.
52.
52.
user101
#51: Pedig tök könnyen véget vehetnénk a dolognak itt és most :

Tudsz úszni ? Mert ha igen, akkor könnyebb vagy, mint egy kacsa tehát fából vagy, mint tudjuk a boszorkák pedig azért égnek olyan jól, hiszen fából vannak... Na lesz égetés ? :D
51.
51.
crytek
#50: Azért ,mert szeretek olcsón vásárolni már hülye vagyok (vagy mindenki más az)?
Gondolom a boltba is ha rávan irva egy termékre hogy 1500 helyett 990 te leálsz hözöngen mindenkivel ,hogy lehetnek ennyire hülyék ,hogy olcsón veszik...Hagyjuk már. Ahogy Yanez is írja túl kell lépni. Nekem se tetszik sok fórumon sok ember kommentelése mert totál máshogy látunk mindent,de érdekes mod egyikhez se írom oda hogy de egy ***** vagy stb ... Egyedül itt kell mert kb boszorkányüldözés zajlik a semmire
50.
50.
Gykrizsi
#49: Miben más az amit crytek csinál? Miden hír alatt az ő hülyeségével van tele, ha szóba kerül a store, bundle, stb. És mindenki az ő hülyeségére reagál. Rakjátok ki, kit érdekel, hogy szabad-nem szabad, nem fog beperelni titeket. Seggeszki sem rosszabb, ő legalább viccesen hülye.
49.
49.
Yanez
#48: Ne offoljatok tele a cikket azzal, hogy nem tetszik nektek a moderacio, pls! Lehet, hogy nem tetszik nektek egyesek velemenye, de akkor csak lapozzatok tul rajta, hisz crytek kommentjei nem flame keltok, nem szemelyeskedok es nem offalja tele vele a cikkeket. Ellenben ti most mar folyton ezt csinaljatok, es ez igy nem folytatodhat!

Seggeszkit pl likvidalni szoktuk, mert folyton flamel, de ez is mas eset. Szoval remelem nem lesz tobb off a temaban!!!
48.
48.
kopic
#42: #45:
3 admint is kérdeztem és csak Yanez válaszolt.
Idézem:
"Szia!

Bárhogyan is szeretnénk, ezért még nem jár semmi. :( Egyszerűen
hagyd figyelmen kivül."

Francért kell ennyire jószívűnek lenni.
47.
47.
user101
#46: korrekció: elnéztem, az alsó határt írtam, a 8 milla a minimum :) de mindegy is ( a Witcherekre ez nem volt hatással ) , meg ott van a százalékos korlát is és nem a CD-Project kapja egyedül, hanem a teljes játékipart próbálják fellendíteni belőle... :D Esetleg valaki nem akar áttelepülni ? Egy kis Imperium folytatás ? SWINE ? na ?! :D
46.
46.
user101
A Witcher III csekélyke 81 milliós fejlesztési költsége vajon miből jött ki ? Javarészt a "bérekből és fizetésekből" amiért 3.5 fél évig 240 ember melózott ( de egyébként 1500-an működtek közre ) 7 nyelvre fordították le, 500 szinkronszínésszel stb. stb. ( Valóban nem "európai" bérért, de a régióban kimagaslóan jó pénzért... Nálunk például durván jobban állnak akár csak átlagbérben is... )

Ez az a költség, amiért te nem fizetsz, mert nem vagy "jótékonysági alapítvány", csak ez kur*ra nem erről szól. Ha az emberek nem vették volna meg az első két részt, akkor nincs miből fejleszteni a harmadikat ( és talán ma a CD-Project sem létezne, vagy EA vagy Kotic :) és azok az emberek akik ezen dolgoztak, kereshettek volna más munkát. Láss már tovább az orrodnál !!!

... és nem az állami támogatásból, mert ha utána olvasol a feltételeknek akkor azt is tudod, hogy ennek a fejlesztési költségnek a 10%-a sincs amit felhasználhatnak VOLNA erre a projektre DE a játék már kvázi kész volt mire azt bejelentették. Igen a Cyberpunkra jól fog jönni ( az a 8 millió ami majd rájuk esik .... MUHAHAHA 8 millió ! :)... feltételek... feltételek.. feltételek...
45.
45.
Pain
#38: Meg sem vagyok lepődve... Itt mindig ez a szar moderálgatás megy, aminek szvsz semmi értelme. Ha kidobálnák azokat, akik rendszeresen feszültséget keltenek és csak ezért járnak ide kommentelni, akkor talán lehetne értelmes társalgást is olvasni a komment szekcióban. DE nem, mert ezek a tyúkeszűek inkább moderálgatnak. Egyébként miért is nem kaphat warnt?
44.
44.
Gykrizsi
#43: Kit érdekel, töltsd le, nem írta senki, hogy vedd meg. De ezzel beismered, hogy csak önámításból teszed az egészet, mert úgy érzed, ha beleteszed egy rágógumi árát, akkor te már minden tőlled telhetőt megtettél. Szomorú életed lehet.
43.
43.
crytek
#41: Az igen.Régen én voltam a ******(ide minden létező lenéző,alázó ,káromkodàs jön) mert nem vettem meg semmit. Most hogy mindent ami kell megveszem szintén .Jó lenne eldönteni mit is akartok :)

Letöltöm ingyen akkor warezolok.Ez nem játszik már írtam.
Fizetek érte ,eredetim lesz = tiszta a lelkiismeret, hogy nem warezoltam
42.
42.
Gykrizsi
#38: Pontosan miért? Érdekelne. Kedves adminok, erre reagáljatok inkább.
41.
41.
Gykrizsi
#39: De akkor miért nem töltöd le?! Nincs értelme annak amit írsz. Hagyjuk, nem érdekel, szerintem úgysem fogom megérteni azt ami a fejedben zajlik le soha.
40.
40.
kamgecam
Demo bejött,majd meglátjuk.
39.
39.
crytek
#36: Ja itt van a félreértés akkor.
Én nem azért vásárlok bármit is ,hogy a készítőjét segítsem. Nem vagyok én jótékonysági alapítvány. A fejlesztők úgyanúgy kapják a fizetésüket mint te vagy én. Az eladások után meg max tömik őket bonuszokkal.
Én pedig a zsebemet nézem mi a jó neki... Régen vettem 21 ezres gyűjtőiket is de jó volt nézni 2 év után hogy volt pár kacatom meg a játék amit 2 másikkal együtt 1 $-ért szórtak... Hát köszönöm ebből többet nem esznek.
38.
38.
kopic
Akkor leírom ócsárolás nélkül:
Adminok azt írták privátba, hogy még warnt sem kaphat crytek.
37.
37.
kopic
#35: kimoderált üzenet
36.
36.
Gykrizsi
#28: Az a baj hogy teljesen "buta" (át írtam, hátha nem dobnak ki) vagy, nem fogod fel a dolgot, csak elvakultan bizonygatod, hogy jobb ember vagy. A tényleges fejlesztő, aki a játékot készíti, az ebből nem lát már semmit, mert sokszor már nem is létezik. Ebből csak a capcom lát valamit, azt meg pont leszarom. Abból nem lesz új játék, max vesznek pár új kocsit a fejesek. A tényleges munkát végző emberek töredéke lehet már a cégnél. Veszel egy Resi 4-et 250 Ft-ért, de hol van már a director, a stáb aki gyártotta? Hát nem a Capcomnál. Ha mindenki úgy gondolkodna mint te, akkor már nem lenne videójáték ipar, mert ebben az iparban az első pár hónap számit. Hogy te veszel valamit 5 év múlva az teljesen egyenlő azzal, mint hogy letöltöd. Ha most veszel egy 40 Ft-os Beyond goog and evilt, attól nem fog elkészülni a második rész, mert ez a bevétel már nem azt bizonyítja, hogy kell egy második rész, hanem az UBI elnök és pár közeli ember vesz egy új autót, házat. A fejlesztő meg éhen is hallhat.
35.
35.
Gykrizsi
Szép, mondhatom, moderáljatok. Nem dobjátok ki ezt a zsenit, aki ugyan azt a baromságot mondja el minden hír alatt, hanem azt moderáljátok, aki valami értelmeset írt le. Szép. Ez az oldal komolyan egy vicc, régen is az volt, de most már komolyan értelmetlen. Minek van komment lehetőség. Dobjátok ki azt a zsenit, és akkor nincs vita.
33.
33.
PaprikaJancsi
#32: Rendben, akkor élj ebben a tudatban.
32.
32.
crytek
#31: Látom nem érted, de valamiért nem is lepődők meg

"Ha kell pénz egy cégnek, akkor a bundle-vel nem megy sokra....." Bundlek fénykorát éljük ezt mond a bundle oldalak üzemeltetőinek + a kiadóknak akiknek jó a szerinted 0 pénz....

Bundle nem 1 hetes játékok kerülnek (mondjuk indiek igen) szóval ezek akkor csinálnak amikor már nem fogy a szarjuk
31.
31.
PaprikaJancsi
#28: Látom nem érted, de valamiért nem is lepődök meg. Remélem azért látod, hogy van különbség 50ezer $, és 240millió $ között. Ha kell pénz egy cégnek, akkor a bundle-vel nem megy sokra.
30.
30.
Gykrizsi
#28: + ellentmondásos vagy. Az a célod, hogy a cég bevételhez jusson, ezért veszel 5$ bundlet, de nem költesz 40$-t, mert nem akarod, hogy a cég ennyi pénzhez jusson. Te el is olvasod ami leírsz, vagy ezt a sok hülyeséget csak úgy kilököd magadból.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...