ECHO - harc a klónjaink ellen

  • Írta: zoenn
  • 2016. augusztus 31.
  • Bejelentés
A dán Ultra Ultra stúdió első játéka egy meglehetősen érdekes koncepcióra épül. A hibernációból felébredt hősnőnk egy olyan helyen találja magát, ahol saját klónjaival kell szembenéznie. Mindezt TPS-nézetben, fejtörők társaságában.

Az ECHO egy külső nézőpontból játszható sci-fi akciójáték, a dán Ultra Ultra első alkotása. Miután hősnőnk felébred százéves hibernációjából, egy furcsa épületben találja magát. A Palace úgy védekezik a betolakodók ellen, hogy saját klónjaikat küldi ellenük - a feladatunk az, hogy valahogy kereket oldjunk innen.

Az ellenséges klónok, vagyis ekhók, úgy viselkednek, ahogy te. Ha folyamatosan futunk, ők is gyorsabbá válnak, ha lopakodsz, akkor ők is óvatosan cserkésznek be. Ha a lövöldözést részesíted előnyben, vissza fognak lőni - elég agresszíven. A játék tehát folyamatosan reagál minden lépésünkre.

Így aztán a klónok kiiktatása roppant nehéz lesz, de pont ez adja az ECHO szépségét. Célszerű olykor kiiktatni a Palace áramellátását, így a sötétben könnyebben mozoghatunk, nem tudják lekövetni a mozdulatainkat.

Az Unreal Engine 4-gyel hajtott játék 2017 tavaszán érkezik PC-re, de van esély a konzolos verziókra is.

5.
gegory
A koncepció jónak tűnik de a hallottunk már hasonlóan NAGY ígérteket és kaptunk a nagy üres semmit. Kicsit Blame! utánérzésem van a designnal kapcsolatban de úgy az összhatás jónak tűnik. Ez inkább a MGS-hoz hasonlít de az ötletek, hogy minden rebootkor a kastély és az Echok tanulnak jónak tűnik.
4.
SkyHun
Egy ilyen Assassin's Creed és Deus Ex kombináció beütésem támadt. Eléggé fapadosnak tűnt a trailer alapján, de azért nem szabad sokat várni egy Budget költségvetésű alkotástól. Majd meglátjuk mit is tud valójában ha kijött a játék.
3.
Matt8888
Na egy érdekfeszítő game
2.
Derivel
Ez jól néz ki. Ha nem érződne rajta a kis költségvetés, akkor instant buy lenne, de így is nagyon kíváncsi vagyok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...