Deus Ex: Mankind Divided - íme, az első DLC!

  • Írta: fojesz
  • 2016. szeptember 2.
  • Letöltés
Link másolása
Nem tudom, hogy álltok az új Deus Exszel, de szeptember 23-ig érdemes lenne befejeznetek: a Square Enix akkorra ígéri az első nagyobb DLC megjelenését, amiben egy jól ismert karakter is visszatér majd.

System Rift címmel készül a Deus Ex: Mankind Divided első sztorikiegészítője, melyben Frank Pritchard társaságában nyomozunk majd a Santeau Group után. A DLC szeptember 23-án jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, része a szezonbérletnek, de külön is megvehetjük, ha van rá 12 dollárunk.

A System Rift a hétvégi PAX Westen is ott lesz, akkor valószínűleg többet is láthatunk az adalékból.

7.
7.
KőbányaKispest
Nem tudom ez a Frank Pritchard nem egy karizmatikus karakter, a kettőben se szerettem.
6.
6.
Juha
Számomra a Mass Effect 2-vel kezdődött a dlc-korszak. Én hülye azt hittem, hogy csak vmi warez-ellenes dologról van szó, első nap megjött a CE, gondoltam akkor majd ingyen jönnek a tartalmak... Hát elég nagyot koppantam, mikor később ránéztem, és vegyek vagy 20k-ért BW pontot, ha teljes játékot akarok, meg a lóf***t. Úgyhogy DLC-k nagyrésze warez lett, ha ők így játszanak, akkor én is! :-)
1.
1.
Chrysh
Nem azért, de régen is ilyen hamar f*sták a DLC-t a játékokhoz? Alig jön ki valami új, máris jön annak az újnak a DLC-i.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...