The Elder Scrolls Online - natív 4K-val az új PS4-en

  • Írta: Shifty
  • 2016. szeptember 9.
  • Videó
Link másolása
Szerdán hivatalosan is bemutatkozott a PlayStation 4 legújabb kiadása, a PS4 Pro, ami nagyobb teljesítményének köszönhetően már lehetőséget nyújt arra, hogy akár 4K-ban is élvezzük a játékokat. A The Elder Scrolls Online-t is peccselik.

A Mass Effect: Andromeda vagy éppen a Rise of the Tomb Raider mellett kicsit háttérbe szorult a The Elder Scrolls Online, pedig a Bethesda produktuma is az első olyan címek egyike lesz, ami a PlayStation 4 Pro érkezésével támogatni fogja a 4K-s felbontást. Ez esetben ráadásul natívan.

A lenti videó azt igyekszik bemutatni, mennyivel lesz szebb a játék, természetesen érdemes 4K-ban, egy megfelelő kijelzőn megnézni.

6.
6.
zozo76hun
mar latom hogy a hirertek a 4K, nem az 1080p60. lassan majd ott tart a ps4pro mint a ps4. csak elobbin mar a 4K lesz a cel, amit meg megint alig bir.
5.
5.
suresz
ez mind szép és jó csak a játék egy szar
4.
4.
deda1993
#2: Ha egyszer megvetted Ps4-re, a Pro verzió csupán frissítés lesz. Nem kell újravásárolni a játékokat.
3.
3.
Hab
#1: 4k-s tv-n nézted?
2.
2.
XuChi
Elött a Remaster Remastered Rereremastered korszak. Várom a Resi 4, Resi 5, Tomb Raider újra kiadásokat is, szeretném megvenni ugyan azt harmadszor negyedszer is, természetesen teljes áron!!!! Mert hülye azért nem vagyok!!!
1.
1.
XuChi
Semmi kiemelkedőt nem láttam.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...