Thierry Henry is felbukkan az NBA 2K17-ben

  • Írta: fojesz
  • 2016. szeptember 10.
  • Hír
Link másolása
Újabb arcot igazolt le a 2K Sports NBA 2K17-hez, és Michael B. Jordanhez hasonlóan neki sincs túl sok köze a kosárlabdához: a közismert francia focista, Thierry Henry is felbukkan majd a játékban.

A 2K Sports annyira kényelmes helyzetben van a kosárlabdás játékok piacán, hogy egészen elképesztő ötleteket is meg tud valósítani: most éppen a világhírű francia focistát, Thierry Henryt igazolták le az új részhez, aki a San Antonio Spurs hazai meccsein bukkan majd fel a lelátón. Értitek, csak úgy.

Emellett Henry a játék Blacktop módjában maga is játszható karakter lesz, ebben különböző egyéni vagy csapatos játékfajtákban kell majd helytállnunk az úriemberrel, aki a karrierje során inkább lábbal terelgette a labdát, nem pedig kézzel. Érdekes próbálkozás, meg kell hagyni.

A fejlesztők bő egy hete jelentették be, hogy a hollywoodi színész, Michael B. Jordan is szerepet kapott az NBA 2K17-ben, igaz, ő nem csak cameózik: a történetvezérelt MyCareer módban ő lesz az állandó társunk, egy Justice Young nevű kosárlabdást alakít majd. Hogy miként, arról az új trailer segítségével győződhettek meg:

Az NBA 2K17 szeptember 20-án jelenik meg PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra. PS4-re és Xbox One-ra tegnap óta tölthető le a Prelude nevet viselő demója: ebben megalkothatjuk a MyCareerben szereplő karakterünket, és elkezdhetünk játszani az egyetemi bajnokságban, hogy kedvezőbb helyzetből induljunk az NBA-s draft során.

5.
5.
DarkLord
#4: Jó akkor úgy írom, hogy nem tudsz pl. egy centernél a sor tetejéig rakni mondjuk a sharpshooter-nél, hanem mondjuk csak 3-at :D tehát kb. 60-ig eltolhatod. Így értem a kimaxolást soronként.
4.
4.
Giggsy
#1: Mégis mikor tudtál te utoljára BÁRMIT is kimaxolni egy NBA 2k karriermódban? Épp az a probléma évek óta, hogy a baromságuk miatt az ÖSSZES skill cappelve van(volt?) 92-nél.
2.
2.
Bauff
Henry-t aki jobban ismeri az tudja, hogy imádja a kosárlabdát, régóta nagy Sacramento rajongó
Gondolom örült a felkérésnek :)
1.
1.
DarkLord
Végigtoltam a Prelude-ot, 5 egyetemi meccs és egy extra szerepel benne, jó ötletnek tartottam, hogy előre meglehetett ezt csinálni így megjelenéskor már ezt a "szarságot" nem kell túlélnünk...ez csak a felesleges semmi úgy is a játék elején.

Ami pozitívum, hogy a karakter készítése egy kicsit több oldalú lett. Végre nem fogunk centereket látni sprintelni, mint a legjobb irányító és nem is fognak Curry-nél jobban triplázni. Egy-egy poszton belül választhatunk 5 típust, ami behatárolja a karakterünket. pl. Irányítón belül van 5 fajta irányító , ha mondjuk a first pass opciót választjuk, akkor a passz sávot és a labdakezelést tudjuk kimaxolni meg pár csíkot, nem úgy , mint eddig, hogy mindent amit akartunk kimaxoltunk. Szóval így a Park része egy kicsit balance-oltabb lesz a játéknak és mindenki marad a kaptafánál, amit választott magának.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...