Még szebb lett a PC-s Grand Theft Auto V

  • Írta: zoenn
  • 2016. szeptember 19.
  • Letöltés
Persze csak akkor, ha letöltöd a Redux nevű régóta várt grafikai modot. A rajongói munka a játék szinte minden eleméhez hozzányúl, úgy, hogy szinte rá sem lehet ismerni. Ha van hozzá vasad, nyomás letölteni!

Fontos tudni, hogy Josh Romito munkája nem csupán szebb textúrákkal vértezi fel a PC-s GTA V-öt. Számos kisebb-nagyobb finomítást végez a single player módban, belenyúl az időjárási rendszerbe, a karakterek animációjába, a rendőrség éberségébe is. Ráadásul sokkal élethűbb naplementének örülhetünk.

A régóta készülő Redux mod immáron mindenki számára elérhető. Nem árt tudni, hogy ezzel a gépigény is növekszik (a telepítéshez mindjárt 70 GB szabad hely kell), ami érthető, hiszen a perfekt vizualitásnak ára van.

További információkat a hivatalos oldalon találsz.

10.
Clayman
#6: Tegnap este én felraktam és a #9es kollégának majdnem igaza van, nekem -30fps-t jelentett átlag 55 helyett visszaugrott átlag 25-re. Lejjebb szedtem az élsimítást és most stabil 30FPS. Viszont a látvány kárpótol, tényleg gyönyörű.
9.
YuriLexandro
#6: Ha 60 Fps-el ment, akkor nincs gond, ha jól olvastam kb 20 Fps fog ez elvenni, így marad 40, ami korrekt :) Szóval szerintem érdemes kipróbálnod.
8.
logic5
#1: Ember te nagyon komoly vagy. Elképzelem, ahogy otthon ülsz, és várod, hogy mire tudsz itt lecsapni fika terén :D Mindenki röhög rajtad, vedd már észre :D
6.
Fulár
Valakinek van arról pontos információja,hogy ez milyen mértékben tolja föl a gépigényt?
Nincs éppen atomerőművem.Vajon a következő konfigra érdemes lenne feltolni?:
Asus b85-Mg- i5 4590.Gigabyte Geforce Gtx 750ti 2gb vram.- 8 gb ram(kingston Híper X fury 1866 mhz)
Az eredeti kb a magas és ultra beállítások között dudorog 40-50 fps körül full Hd-ban.Ha leveszem simám maxra akkor megvan a fix 60 fps.
Köszönöm az esetleges tippeket!
2.
lesik20
Hááá nemtudom,

nálam elég lazán néz ki.

http://imgur.com/a/C1CGZ
1.
crytek
Hm ja mint a 4-nél.... senkinél nem így néz ki aki felrakta...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...