Nintendo NX - 350 fontba fog kerülni?

  • Írta: Shifty
  • 2016. szeptember 26.
  • Pletyka
Link másolása
A Nintendo Life szúrta ki, hogy a brit Tesco honlapján felbukkant a Nintendo NX, megjelenési dátummal és árral együtt. Utóbbit később levették az oldalról, így akár még igaz is lehet a 350 fontos árcédula.

Nagyjából két héttel ezelőtt számoltunk be róla, hogy a Forbes szerint a Nintendo nem fogja tudni tartani a korábban megerősített jövő tavaszi Nintendo NX-premiert. Most mégis úgy néz ki, valamire készülnek a kiotóiak, ugyanis amellett, hogy nemrég vendégül látták a nagyobb bolthálózatok képviselőit, a minap a brit Tesco oldalára is felkerült egy placeholder adatlap, megjelenési dátummal és árral együtt.

Előbbi az év utolsó napját jelöli meg premiernek, ami nyilvánvalóan csak egy tájékoztató jellegű dátum, utóbbi viszont időközben eltűnt az oldalról, ahogy nem sokkal később magát az adatlapot is törölte a bolthálózat. A Tesco szerint egyébként 349,99 fontba fog kerülni az NX.

Ha visszatekintünk a Nintendo korábbi árképzésére, akkor meglepő lenne ez a magas árcédula. A Wii U a premierje napján 250 font ellenében már hazavihető volt. Ezzel szemben az NX annyiba kerülhet, mint a PS4 Pro.

28.
28.
user101
De igen, mert megint ( méginkább ) magára marad. Befürödtek az u-val és most megint indulnak nulláról ahelyett, hogy azt tolták volna ezerrel és adták volna olcsóbban, hogy építsenek felhasználói bázist. Ami c64-en ( és most mobilon remakelve ) működik, az nagyon nem fog hd tévén konzolról a nappaliban... Ráadásul a tegraval dobják az ablakon a kompatibilitást, pedig mindenkinek egyértelmű a nintendon kívűl, hogy ma már ez alapkövetelmény...

A wii óta eszement baromságokat művel a nintendo, érthetetlen öngyilkos hadmüveletet folytat. Azt is csak az mentette meg, hogy maga a kontroller zseniális lett és olyan élményt hozott, mint az elött senki. De minden másban totális csőd a gép... ;(
27.
27.
Csoki80
#26: Miért? Sok c-64 játék jobb mint a mai xarok, nem azon múlik...
26.
26.
user101
Tehát a Nintendó egy Zopo, Hauweii és társaik szintjére kíván süllyedni java platformmá. Egy nem mobil kivitelű mobil élményt kívánnak letolni a torkunkon. Ez szánalmas és azt gondolom, ezzel elbúcsúzhatunk tőlük, mint konzol gyártó, mert ez nem ugyanaz a liga a továbbiakban, bár eddig is csak vergődtek... ( Igaz a wii mozgásérzékelős kontrollere zseniális, csak agyoncsapja a c64 színvonalú belső ... ):
17.
17.
aordog
#14: Ezeket elfelejtettem. Valóban. :)

szejko: ABC XYZ gombok voltak. A B és a Y volt a blokk és a futás, tehát közèpen volt. A többi a Nagy ütés, kicsi és a Nagy rugás, illetve kicsi.
Emlékszem,mivel akkoriban nem volt net...mindent magolni kellett. 4-5voltam általánosban, így belefért a kivégzések elsajátítása. Képzeld el az Ultimate-ben a Kung Lao Brtutality a következô volt...és gondolj bele a sega gombkiosztásba...:nagy utes,kis utes,kis rugas,nagy rugas blokk...majd ezt még 1x
Istenem...a régi szép idôk az 54 cm színes TV-n. Gyönyörû volt akkor és hatalmas!
12.
12.
aordog
#11: Nekem elôszôr Mega Drive-om volt, de amikor megláttam a Donkey Kong 2 és a 3-mat az uncsimnál, akkor beszereztem egy SNES-t. Volt egy pár game ami Nintendora nagyon tetszett(Legend), de teljesen igazad van!
Sega az jobb volt. A Mortal-t 6 gombos kontrollerrel
sokkal jobb volt irányítani, mint a SNES 6gombos elképzelést. A legjobbak Sega-ra: Comix Zone, Eccho the Dolphin részei, Spot The Hollywood, Lotus, Rock & Roll Racing(ez volt Snes-en is), Zero Tolerance, Vectorman(fõleg az elsô), Punisher, Bar Knuckle, Sonic 2,3 és a Knuckles. (lehet hogy a címekben elírás van,de ezek régi emlékek)
9.
9.
Dercsi
A wii, és a ds, 3ds a megfizethetőségben, és a rájuk megjelenő exlusive játékoktól voltak sikeressek. Az NX a közelébe nem fog szagolni a dolgoknak... Drága, és 0 játék felhozatal... De ne legyen igazam.
6.
6.
delphijos
#5: Hát nem tudom, most jön ki a pro, a Skorpió is már a kanyarban, nem tudom milyen másolástól kéne félniük. Azért nem úgy megy hogy bemutatják, a másik kettő meg egy hét múlva kijön vele.....
5.
5.
DON GONDOCS
Minden második rész ezesetben konzol a tuti befutó, de nem tudom mire számítsak. Nagyon hallgatnak, Nehogy lemásolja azötltüket az Ms vagy Sanyi, kitudja.
4.
4.
godach
Egyáltalán nem meglepő ez az ár. Az eddigi infók alapján, valami keménnyel akar visszatérni a Nintendo. És ha ez tényleg így lesz, itt körül lehetett számítani az árra.
Ezzel szemben ha még kicsit programozóbarát is lesz, akkor minden megvan, hogy minden eladható kijöjjön rá. A Nintendo meg gyárthatja a saját címeit, mint eddig. A WiiU (számomra) sikertelen volt, de azt hiszem még így is exkluzívokban oda-vissza veri a ps-t és boxot együtt véve.
Nyakam merem rátenni, hogy ez ezek után sem lesz másképp ;)
3.
3.
crytek
Amazon szokott mindig szivárogtatni... Most a Tesco is nyomott egy ninjafüstöt,mert nehogymá mindig csak az amazon...
Epekedve várom mit fog menni az nvidia már ha valóban az lesz benne + milyen cumok jönne majd rá.

2.
2.
PS4jacksony
Hát ez elég semmilyen hír fikció csupán,,,,

Tényleg játék még a látómezőn sincs nem,hogy a gép....Ha minden jól haladna lassan demózniuk kellene a rá megjelenő játékokat de semmi....
1.
1.
aordog
Túl magas szerintem az ár. Sehol egy játék...illetve ide olyan game kellene, ami megmutatná a gép erejét. Ha az EA és az Ubisoft, illetve a többi nagy nevek nem tudnak felmutatni átiratokat és exluzívokat, akkor nálam elképzelhetô, hogy a WiiU lesz az utolsó Nintendo konzol, amit megvettem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...