Prey - nőként is remekül érvényesülhetünk

  • Írta: zoenn
  • 2016. október 11.
  • Videó
Link másolása
A játék legújabb előzetese sokaknak lehet ismerős, annyi az eltérés, hogy ezúttal főhősünk női változatának szemszögéből élhetjük át az eseményeket. Hamar szembesülünk azzal, hogy 2035-ben nem fenékig tejfel az élet.

Mint ismert, a Preyben választhatunk női és férfi főhős között. Ráadásul a Morgan Yu név is uniszex, illetve a játékmenetet sem befolyásolja túlzottan, hogy melyik nem képviselőjével nyomulunk.

A játék egyébként egy Hold körüli űrállomáson játszódik. A sztori szerint Kennedy elnök túléli az 1963-as merényletet, így meg tudja valósítani űrprogramját. Főhősünk kezdetben nem is tudja, miként került ide, de minden nehézséget meg tud oldani a különleges képességeivel.

A Prey jövőre landol PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

6.
6.
Drazhar
Uhh, jó lesz ez :O
De remélem nem jön június előtt, sőt legyen inkább ősz.
5.
5.
KRAT0S
#3: Én is remélem,ráadásul olyan fegyverhangok voltak benne hogy az agyam eldobtam tőle,valami förtelem volt...
4.
4.
zozo76hun
ez jo lehet SWFanni-nak! :)
3.
3.
user101
Hát remélem, hogy NEM "maga lövöldözés is jól eltalált lesz mint az elsőben" ( ezt csak így mertem leírni, idézőjelek közt :) Mer az első Prey-nél laposabb, unalmasabb gunfightot el sem tudok képzelni. Szerencsére ( !!! ) az eddigi videókból ( ismétlem: szerencsére ) nem ez jön le. Eddig rendben van és megint csak szerencsére, nem is hasonlít az elsőre ! :D
2.
2.
Mortis
ennek van valami értelem lehetséges sjw-huszárokkal való konfliktus megelőzésén kívül? mert én nem látom, hogy lenne.
1.
1.
DON GONDOCS
A játék dizájnja nekem nagyon tetszik, ha maga lövöldözés is jól eltalált lesz mint az elsőben, néhány ügyességi feladattal, már instant vétel. Kicsit jobbnak tűnik mint egy átlag fps.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...