Infinite Warfare - ez lesz az előrendelők jutalma

  • Írta: fojesz
  • 2016. október 20.
  • Videó
Link másolása
Olyan nincs, hogy egy sikervárományos FPS előrendelői ajándék nélkül rajtoljon, ennek megfelelően azokra is vár egy kis jutalom, akik jó előre bizalmat szavaznak a Call of Duty: Infinite Warfare-nek.

Ahogy azt már korábban megírtuk, a bétateszten túl egy ajándék pályát is kapnak a Call of Duty: Infinite Warfare előrendelői, ebből láthattok most egy videós ízelítőt. A Terminal a Call of Duty: Modern Warfare 2 azonos nevű pályájának felújított változata lesz (ezúttal a Holdon járunk), a multiban kevésbé jártas gamerek onnan emlékezhetnek rá, hogy itt játszódott a hírhedt No Russian küldetés is.

A korábbi epizódokhoz hasonlóan a pályát még csak megvásárolni sem lehet, ha lejár az exkluzivitás ideje, mindenki megkapja ingyen.

A Terminal a hétvégi bétateszten is próbálgatható majd.

109.
109.
kamgecam
#101: Hagyjad kb ő is menthetetlen.
Én sem értem ezt a hasonlítgatást.Codozok is meg Bf-ezek is sőt alapból inkább a bf ami jobban adja jobb is vagyok belőle, de a Bo3 kimondottan jó volt.Ha ezt hozza az Infinite akkor az is vétel lesz.Sajnos a Bf1 multija nagyon nem jött be.Lassabb mint a Bf4,kevesebb lehetőség.rossz balance,nem kiegyensúlyozott játékmenet.A grafika szép, a hangulat elsőosztályú ezért az első leárazáskor megveszem,mindig is érdekelt a az első világháborús téma, de mint multis fps nem a legerősebb.Holnap kipróbálom vagy ma az Infinite bétáját és kiderül, de nem hinném hogy ott kiegyensúlyozatlan lesz a játékmenet,azért erre oda szoktak figyelni.Meg a kampány még így is erősebb a Cod-ban, mint a Bf tutorial bullshit-jei.
88.
88.
#87: De őt nem érdekli a cod. Érted.
84.
84.
kopic
De hogy ne csak offoljak:
Szep ajándék, mw2 legjobb pályája volt. Nagyon szerettem.
82.
82.
kopic
#60: Nekem van 1-2 tippem hogy miert is turik meg, de ha leírnám akkor azonnal mutolnanak egy idore.

Szegyen ez az oldal.
80.
80.
Ticimitsu
Engem csak annyi érdekelne ,hogy a bf1 vagy a cos infiniti warfarebol fogy e majd több darab.
74.
74.
strike19
Nekem nincs bajom a COD szériával.De Activisionnak muszáj volt megint ugra bugra csúszós részt csinálni.
PS4-em van és még nem kaptam egy normális COD-ot erre a generációra.
Csak a Ghost-tal tudok játszani ami még a régi vonalat képviseli.
Ha lesz Call of Duty remastered 4 külön biztos hogy megveszem.
69.
69.
65.
65.
vanpear
Nagyon nagy ajándék! Pár hónap múlva úgyis mindenki ingyen letöltheti. Ezzel nem vásárlókat nyernek, hanem pont hogy elveszítik őket.
51.
51.
#50: Miért nem rakjátok ki végre a tetves fannit?
50.
50.
Yanez
Ejj gyerekek, nemhogy örülnétek, hogy van választék! Így mindenki azzal játszik, ami jó neki. Ehelyett már az is zavar, hogy mások is élvezni akarják a "karácsonyt"? Nőjjetek fel, de addig is: sok jó videójátékot!!!
48.
48.
ollie92
A Terminal az egyik legjobb, ha nem a legjobb COD pálya, de ez a ugri-bugri lófasz totál megszégyeníti a nevét. ÉBREDJ FEL ACTIVISION, a kurva életbe !!!!
46.
46.
#45: *játékosok helyettet akartam írni, pont nem azokat helyettesítik hanem vannak benne amúgy is...miért nincs edit gomb, évek óta kéne lennie...
45.
45.
#24: A botok nem a játékosok mellett vannak benne hanem amúgy is, kb ki se próbáltad a bétát ha nem nyomtál rá a két darab módból a pilot vs pilotra :D
42.
42.
#41: Én is szerettem, de tovább kell lépni. Az 1 sem rossz, valószínűleg azzal veszek konzolt.
41.
41.
shatterhand
#39: sajnos
De pont emiatt is volt jobb a korábbi rész. BC2 szint maradt volna akár 10éven át, nem lett volna bajom vele.
39.
39.
#36: Lehet hogy a kor ugyanaz volt, de totál más a játékmenet, a fegyverek, a pályák stílusa, kb. minden.
38.
38.
shatterhand
#36: rohangálás azt érzem hogy tiszta cod: mindenki fut föl alá, semmi óvatos taktikai leállás, fedezés,stb. Muszály ezért HC-ba játszani. De ott meg a sniperek vannak többségbe.
BC2ben minden arányos volt. HC módban volt esélyünk sima célzókával is harcolnunk nagyobb pályán sniperek ellen. Nehéz megfogalmazni, de ott minden klaffolt. A legjobb multis fps volt nálam.
36.
36.
shatterhand
#35: A motor változott leginkább ,de a kor szinte ugya naz volt 3 részen át.Bc2 volt a legjobb, majd a bf3, végül a bf4. EZt most csak azért tolom mert nagyobb a pörgés. De hardcore mód a bc2ben volt a legjobb. BF4ben tök más a HC mód. Meg a bf4ben sokkal több a rohangálós rész. Vagy a spawnrendszer vagy a pályák miatt, nem tudom. Régen ilyen nem volt.
35.
35.
#33: A Battlefield változott is az évek folyamán. Oké, a három óta tök ugyanaz, de pl. a 2 - BC2 - 3 totál új volt. Meg kellett tanulni újra célozni, kiismerni a dolgokat. Az újabb részekben, már két kör után hasítok, mintha semmi sem változott volna.
A codban meg sosem változik semmi, mióta játszok vele, tök ugyanaz.
24.
24.
shatterhand
#6: Botokkal nem lenne bajom, de máshogy játszanak és azt meglátni. Márpedig az ember multizni akar emberekkel. Béta alatt akkor volt élvezetes a játék amikor emberek is voltak mindkét oldalon. AMint nem jöttek és megláttam,hogy nem józsit lövöm hanem a boto máris nem volt izgalmas a játék.

(Pilot vs pilot módot nem ismerem, ahhoz nem tudok hozzászólni, de biztos jó lehet)
23.
23.
#20: Tényleg tök jó lenne valami világháborús vagy vietnami szar és akkor újra nem fogok venni codot. Földhözragadt szarok, itt is sokaknak az a baja, hogy büdös noobok, nem tudják kikempelni a falon futó enemyt.
21.
21.
Hunszi
#20: *igaz BF-et sem nyomtam
20.
20.
Hunszi
Imádtam a COD-ot az egyestől kezdve mindegyiket végigvittem és a Modern Warfare multijába is hónapokat öltem bele, DE...a MW3al nekem valahogy megszakadt ez az imádat és az évek során egyre mélyebbre sülyedt a sorozat, olyannyira, hogy a kampányt sem játszottam végig, de még a mulit is abbahagytam, igaz BF-et sem, aztán kijött ez az jövőben játszódó ugrabugra...ami szerintem már egyenesen nevetséges, 5 perc gameplay videó után kikapcsoltam és a COD számomra megszűnt létezni...remélem végre örökre befejezik ezt a jövős baromkodást és a következő évben érkező vietnámi rész valamit megment és visszahoz az igazi COD hangulatból...a BF idén nagyon keményen megmutatta, hogy nem kell jetpack egy érdekes és szórakoztató játékhoz.
18.
18.
RoyalA
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...