Gears of War 4 - novemberben új pályák jönnek

  • Írta: Shifty
  • 2016. október 29.
  • Letöltés
Link másolása
November első napján debütál a Gears of War 4 első térképcsomagja, ami a Gears of War 3 két legjobban kedvelt helyszínét, a Checkoutot és a Drydockot hozza vissza.

A Microsoft és a The Coalition tájékoztatása szerint a 49,99 dollár ellenében beszerezhető Gears of War 4-szezonbérlet tulajdonosai már november 1-jén megkapják a játék első pályacsomagját, ami két térképet fog rejteni. Mindkét helyszín ismerős lesz a rajongók számára, hiszen a harmadik rész két klasszikusa, a Drydock és a Checkout tér vissza.

Mindkét pálya egy ideig része lesz a fejlesztői playlistnek, így többek között a Versus Dodgeball és az Arms Race módokban is játszhatóak lesznek, de a Horde módban is kipróbálhatjuk majd őket.

Aki nem rendelkezik szezonbérlettel, az november 8-tól szerezheti majd be a helyszíneket.

5.
5.
Drazhar
#2: Nem is akarják: az egész GoW4 az előző trilógia újrahasznosított elemeiből dolgozik, gyakorlatilag nem mertek újítani rajta. (lsd. Star Wars, vagy az idei South Park-ból a memberberries - gyönyörű reflektálás a mai egyhelyben toporgásra)
4.
4.
user101
Inkább hozzák Steam-re különben nem érdekel... :D
3.
3.
Gykrizsi
#2: Ne legyél már ilyen, alig pár játékból jönnek hírek, mennyi fogyott belőle. A pálya meg tény, de nézd meg a forumokat, mindenhol régi pályákat akarnak. Ez van. Bár neked mindegy, mert azt mondtad sosem multiztal, így ez nem is érdekel gondolom.
2.
2.
kopic
Hat ez szánalmas, mar nem azert. Ennyire nem bírják megeroltetni magukat új pályák tervezésével vagy mi a franc ?

Amugy ms nagyon kussban van azt illetoen, hogy eddig mennyi mehetett el kb...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...