Jövőre jön a Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 ReMix

  • Írta: Shifty
  • 2016. október 29.
  • Bejelentés
A következő esztendőben sem maradunk Kingdom Hearts nélkül, igaz, a Square Enix még mindig nem a számozott harmadik résszel örvendeztet meg minket, annak megjelenési dátuma ugyanis továbbra is ismeretlen.

A Square Enix a Paris Game Weeken jelentette be, hogy 2017-ben PlayStation 4-re költözik a Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 ReMix. A premierre március 28-án kerül sor.

Ez azt jelenti, hogy egybecsomagolva megkapjuk a Kingdom Hearts: Final Mixet, a Kingdom Hearts: Re:Chain of Memoriest, a Kingdom Hearts 358/2 Dayset (pontosabban azok átvezetőit), továbbá a Kingdom Hearts II: Final Mixet, a Kingdom Hearts: Birth by Sleep - Final Mixet és a Kingdom Hearts: Re:codedot.

Ha ez nem lenne elegendő, akkor pedig 2017. január 27-én érkezik a Kingdom Hearts 2.8 Final Chapter Prologue HD, ami három további Kingdom-részt fog tartalmazni: a Kingdom Hearts Dream Drop Distance HD-t, a Kingdom Hearts χ Back Covert és a Kingdom Hearts 0.2: Birth By Sleep - A Fragmentary Passage-et.

Ami a sorozat harmadik felvonását illeti, arról továbbra sincsen új információnk, így megjelenési dátumunk se. Két új képet viszont kaptunk, ezeket lentebb leshetitek meg.

Ezek is érdekelhetnek

2.
godach
Hmm
Én most kezdtem a Kingdom Hearts HD 1.5 remixet de már megvett kilóra. Érdekes, milyen fura játékok jönnek be néha :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...