Jövőre jön a Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 ReMix

  • Írta: Shifty
  • 2016. október 29.
  • Bejelentés
Link másolása
A következő esztendőben sem maradunk Kingdom Hearts nélkül, igaz, a Square Enix még mindig nem a számozott harmadik résszel örvendeztet meg minket, annak megjelenési dátuma ugyanis továbbra is ismeretlen.

A Square Enix a Paris Game Weeken jelentette be, hogy 2017-ben PlayStation 4-re költözik a Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 ReMix. A premierre március 28-án kerül sor.

Ez azt jelenti, hogy egybecsomagolva megkapjuk a Kingdom Hearts: Final Mixet, a Kingdom Hearts: Re:Chain of Memoriest, a Kingdom Hearts 358/2 Dayset (pontosabban azok átvezetőit), továbbá a Kingdom Hearts II: Final Mixet, a Kingdom Hearts: Birth by Sleep - Final Mixet és a Kingdom Hearts: Re:codedot.

Ha ez nem lenne elegendő, akkor pedig 2017. január 27-én érkezik a Kingdom Hearts 2.8 Final Chapter Prologue HD, ami három további Kingdom-részt fog tartalmazni: a Kingdom Hearts Dream Drop Distance HD-t, a Kingdom Hearts χ Back Covert és a Kingdom Hearts 0.2: Birth By Sleep - A Fragmentary Passage-et.

Ami a sorozat harmadik felvonását illeti, arról továbbra sincsen új információnk, így megjelenési dátumunk se. Két új képet viszont kaptunk, ezeket lentebb leshetitek meg.

2.
2.
godach
Hmm
Én most kezdtem a Kingdom Hearts HD 1.5 remixet de már megvett kilóra. Érdekes, milyen fura játékok jönnek be néha :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...