HWSW: Letölthető a Facebook Steam-vetélytársa

  • Írta: fojesz
  • 2016. november 3.
  • Letöltés
Link másolása
Elrajtolt a korábban Facebook Games Arcade-ként megismert Gameroom fejlesztői verziója, a közösségi oldal visszaszerezné a mobil platformok miatt elveszített játékosokat - írja nagytestvérünk, a HWSW.

Elrajtolt a Facebook Steam-klónja, amellyel a PC-s játékok vizein vetne horgonyt a vállalat. A közösségi oldal fejlesztőknek szánt verzióban már elérhetővé tette eredetileg Facebook Games Arcade nevű, mára azonban Gameroom névre átkeresztelt játékos platformját: egy világszerte ingyenesen letölthető, natív windowsos kliensről van szó, amelyben a játékosok webes, illetve kifejezetten a Gameroomra fejlesztett címekkel is játszhatnak.

A vállalat a szoftver korai verziójának kiadásával utóbbiak, azaz a Gameroom-natív játékok készítésére biztatja a fejlesztőket. A Facebook szerint a platform a webes appokhoz képest számos előnyt kínál, többek között a HTML5-höz képest jelentősen egyszerűbb és gyorsabb fejlesztést, hatékonyabb szálkezelést, debuggingot és memóriakezelést tesz lehetővé, így a jobb teljesítmény mellett a játékok elindítása is sokkal gyorsabb lehet. Ezzel együtt a platform a webes tartalmakat is támogatja, azon HTML5 és Flash játékok is elérhetők lesznek, utóbbiakhoz persze az Adobe Flash Player telepítésére is szükség van.

Kinek szól a Gameroom? A HWSW cikkéből ez is kiderül!

5.
5.
user101
Igen, csak itt azt felejti el mindenki, hogy a 150 milliós felhasználói bázis rengeteg pénzt beleölt és iszonyat mennyiségű termék van a profilján amit nem tud átvinni és egyébként mint áruház és közösségi központ szinte minden igényét kielégíti.

Egy ingyenes szolgáltatást divatból ki lehet dobni és le lehet cserélni, de amikor százezres, milliós tételek ( pénzben ) vannak a fiókodhoz kötve akkor b@sszák meg a többiek :)))
4.
4.
delphijos
Nem mondom hogy nincs igazatok, de ezt azért tényleg egész más célközönségnek szánják. Meg ugye mindenki pézt akar csinálni. Amikor futott pl. a MySpace szekere, ki gondolta volna hogy a semmiből jött FB így lenyomja. És van még ezer más példa. Mindenki aki belekezd ilyenbe, hasonlóra számít. A többség persze bukik....
3.
3.
user101
#2: Még ott se...
Amúgy annyira tele van már a hócipőm azzal, hogy minden szerencsétlen paraszt digitális áruházat akar csinálni . Mi a retkes francért nem jó az, hogy kötnek egy különmegállapodást a Valve-vel kedvezményes részesedésről és nyomják fel a szarjaikat a Steamre ??? :(((
2.
2.
anarchoid
lassukcsak van ugye origin es uplay is mind mind steam "vetelytars" kozben csak egy mosolyra elegendoek ;) na ez a gameroom is ezen a szinten van ;)
1.
1.
matee_27
az Asus játékcsomagos nyeremény játékról lehet tudni valamit? tegnap volt a sorsolás ugye?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...