Abandon Ship - vitorlát fel!

  • Írta: Shifty
  • 2016. november 7.
  • Bejelentés
Link másolása
Kalózok, Kraken, rum, felfedezésre váró szigetek, fosztogatásra váró falvak és városok. Ez és sok minden más vár a Fireblade Software legújabb kalózos játékában, az Abandon Shipben.

A Fireblade Software csapata még múlt héten mutatta be a jövőre datált, PC-exkluzív új fejlesztését, az Abandon Shipet. A játék egy procedurálisan generált világban játszódik, ahol legénységünkkel fel kell fedezni a vidéket, miközben rengeteg veszéllyel is farkasszemet fogunk nézni. Lesz itt rougelike-játékmenet, legénységmenedzsment, felfedezés és persze sok-sok harc is.

4.
4.
user101
#3: Akkor ez most egy kalózon Just Cause kiegészítő ?;-)
3.
3.
_NMI_
"Kalózok, Kraken, rum, felfedezésre váró szigetek, fosztogatásra váró falvak és városok. Ez és sok minden más vár a Fireblade Software legújabb kalózos játékában, az Abandon Shipben."

"A játék egy procedurálisan generált világban játszódik"

Úristen! A történelem megismétli önmagát xDD
2.
2.
markoci555
Én az egyik ilyen legószerű kalózos modja óta oda vagyok a kalózos játékokért. Az utóbbi időben elég sokat is láttam, de egyik sem nyerte el a tetszésem. Ez sem, mert megláttam a harcrendszert... de kicsit utánagondolva, lehet hogy végre ezzel tudnak valamit nyújtani számomra, legalább nem az az alap körözős, automatikus lövöldözés.
1.
1.
crytek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...