Ezt kell tudnod a Final Fantasy XV-ről

  • Írta: zoenn
  • 2016. november 22.
  • Videó
Link másolása
Kereken egy hét van hátra a Final Fantasy XV premierjéig, és a Square Enix most egy részletes gyorstalpalót tett közzé azok számára, akik még nem tudják hova tenni a JRPG-t. A videó a játék minden főbb jellegzetességére kitér.

Mivel egyes régiókban idő előtt árusítani kezdték a Final Fantasy XV-öt, a rendező, Hajime Tabata szerint komoly spoilerekbe futhatunk az interneten, ha nem vigyázunk. Ez igen sajnálatos, ráadásul pont azokkal szúrnak ki, akik már évek óta várják a sorozat legújabb darabját. Ilyen közel a hivatalos premier előtt nagy baj lenne, ha elrontanák a szórakozásukat.

A legújabb videó azonban veszélytelen ebből a szempontból: részletesen bemutatja a Final Fantasy XV-öt, kitérve a karakterekre, a játékmenetre és a szerepjáték világára. Az anyag november 29-én landol PS4-en és Xbox One-on.

19.
19.
KopyAti
A két komment huszár! Mind2 telibefossa a FF-t, de jönnek osztani az észt, meg a játékot!
16.
16.
Csoki80
#9: Cloud és a többiek keményebb beállításúak voltak eleve nem 16 évesek voltak kivéve Yuffie de 1-2 kari elmegy. Nagyon érezni, hogy nincs már Sakaguchi :-( A legutolsó normális FF amivel játszottam nem FF volt, hanem a Lost Odyssey, kőkemény szerethető mégis japános karakterek...
2.
2.
Ruvik
Számomra érthetetlen a rajongók őrületes hozzáállása ehhez a sorozathoz. A karakterdizájn förtelmes.
Majd engem is betalálnak hogy nem értem az egyediségét ennek a játéknak, nos nem.
1.
1.
captain planet
Miert ekkora homàr mindenki ebben a jàtèkban?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...