Total War: Warhammer - akcióban az erdei elfek

  • Írta: zoenn
  • 2016. november 26.
  • Videó
Link másolása
December 8-án érkezik a Total War: Warhammer következő kiegészítője, a Realm of the Wood Elves. Egy új frakcióval bővül a játék felhozatala, jönnek az erdei elfek (vagy tündék), akik gerillataktikával érvényesülnek.

A Realm of the Wood Elves expanzióban egy eddig elérhetetlen régió, az Athel Loren is megnyílik, továbbá egy új játszható fajjal, az erdei elfekkel bővül a Grand Campaign. Az erdőkerülő népeknek egyedi pénzneme van, ez a borostyán.

Az erdei elfek a térkép bármelyik régióját elfoglalhatják, továbbá két Legendary Lordot (Orion és Durthu) is kapunk. Mindegyik hős egyedi képességfával bír, és persze az elfek saját sztorikampányát, a Season of Revelationst is végigjátszhatjuk. Természetesen az új egységek, szörnyek és varázslatok szintén a felhozatal részét képezik.

A csomag december 8-án érkezik.

5.
5.
Necreon
Na végre egy olyan faj ami felé bármiféle szimpátiával vagyok. Az a legnagyobb bajom mindenkivel a TW:Warhammer-ben hogy nem érdekel egyszerűen, totál unszimpatikus és érdektelen. A vámpírok jók mert rossznak lenni mindig jó, de náluk is rezeg a léc (velük kezdtem és szinte azonnal kidobtam őket, majd 100 kör emberekkel, és mentem vissza vámpírokkal játszani, orkokhoz hozzá se nyúltam, törpök ~20 kört bírtak). Az elfek tetszenek :).
4.
4.
Terawatt
#2: Te biztosan jó embernek írod ezt komám?:D keress már fel egy olyan hírt mielőtt random lebaszol valakit :D

Egyébként meg össze adod az eddigi dlcket, hogy mennyibe kerül igencsak pofátlanul magasra jön ki az ára itt. Tartalom se annyi, hogy kitegye, de szeretem a játékot és csengetek szorgosan. Addig nem hangoskodok, amíg a következő tw:warhammer rész kompatibilis lesz ezzel
3.
3.
Fooxfire
#2: OFF .. tojd le magasról. Én azonnal ha látok egy Watch Dogs vagy Division posztot egy dolog miatt nyitom meg. A sok ilyen lúzer miatt aki a szombatját arra tölti el hogy hülyeséget ír mindenhova :D Vicces. (ezeknek még egy humble bundle-re sincs pénzük, szóval nem tudom milyen jogon kritizálnak valamit, amit ki se próbáltak ) // én véleményem

Posztról .. Én azt a pillanatot várom hogy végre lemenjen a játék ára, és beruházok az egész pakkra ami eddig kijött. Imádom a warhammer világát, noha csak a 40k-t követem. (de persze azt total war-ba nehéz belevinni).
2.
2.
Numero Koron
#1: Nem értettem sose, embereknek miért fáj, ha valakinek tetszik egy játék és sok időt tölt vele, akkor megveszi hozzá az extra tartalmakat. Minden egyes LoL skin spotlight alá oda kommentelsz: Hype vonat! csuuuucsuuuu.
Mert itt legalább normális plusz tartalmat adnak a játékhoz. Ha megheteted megveszed, ha nem letöltöd. Ha nem szereted a szériát nem olvasod a híreket. :D Én szeretem a szériát, és megveszem ezt a kiegészítőt is.
1.
1.
Terawatt
Szálljatok fel a hype vonatra ! *csuucsuuuu*
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...