The Last Guardian - az utolsó előzetes

  • Írta: zoenn
  • 2016. december 3.
  • Videó
Link másolása
Már csak hármat kell aludni a több mint fél évtizede készülő The Last Guardian megjelenéséig, a Sony pedig tisztességből az idei PSX-en is elővette a játékot. Ezúttal az emberek szerepéről is többet tudhatunk meg.

Különös, de szinte semmit nem tudunk a The Last Guardian ember főhőséről, a fiúról, de az új kedvcsinálóból kiderül, nem egyedül létezik ebben a különös világban. Természetesen Trico is előkerül, ők ketten közösen oldják meg a feladatokat az érzelmes kaland során.

A The Last Guardian december 6-án landol PS4-en.

22.
22.
Gykrizsi
#21: Sajnálatos, de ha egyszer úgy esik, gondolj rám :)
21.
21.
Yanez
#20: Mivel nem mostanság tervezem beszerezni, így elmarad a blog... :(
20.
20.
Gykrizsi
#18: Inkább olvas Hardcore Gamert, vagy Gameblogot, az is ennyit adott, csak azt a szar IGN ne olvassa senki. A kommentek közt akadtam ki, amikor a kritika írója azt mondja, hogy az élmény mellet nem fontosak a játék hibái. Ilyen nincs egy tíz pontos játéknál. Ha úgy érzi, hibátlan a játék, akkor írja azt és kész, de ha már felhozza, hogy vannak hibák, és azért nem egy többszáz órás cuccról beszélünk, hanem egy párórásról, akkor azok igenis fontosak. Sajnos a IGN-nél közel egy éve úgy érzem szinte kivétel nélkül, hogy megrendelt írások vannak. Amikor egy W3 nem 10 pontos, mert vannak hibái, akkor ez se legyen. És mindegy, hogy két külön kategória, egy táblázaton van a kettő. Áhhh, hagyjuk is, igazából az egésznek az a baja, hogy ez a pontozós értékelés alapjaiban el van cse.... ez egy hosszabb szösszenetet megérdemelne. Yanez blogot róla!
19.
19.
Balazska4
#18: Nem tudom én másképp látom a dolgot és talán most lehetne azt mondani hogy egyéni vélemény de nem is tudom.Vagyis az a lényeg hogy jó lett de szerintem ne legyen már mestermű meg 10 pont egy uc 4 mellett ami új alapokra helyezte a teknológiát és ebben meg közel sincsenek olyan összetett dolgok mint az uc-ben.Én megérteni azt hogy az ilyenek valamiféle dolog miatt az emberekben azt a hatást kelti hogy művészet pont úgy mint a limbo készítők másik játéka de a forró leves az év játéka overwatch.Na szóval ezek biztos nem rossz játékok az ősember egyszerűségükhöz képest de ha objektívak akarunk lenni azért ne menjünk olyan messzire hogy hasonlóan kidőlünk tőle és hasonló pontokat adunk mint egy witcher-re.És teljesen mindegy milyen kategória csak azért nem fogok bélára másképp tekinteni és jobban szeretni mert nem tud olyan magasra ugrani mint más.
18.
18.
kamgecam
#17: A magyar ign-10...Mestermû!Nagyon jó kritikát írtak, érdemes elolvasnod Yanez.
17.
17.
Yanez
#16: Esetleg lehet jön majd egy patch, ami javít a dolgokon. Összességében, a kritikákat nézve, kiemelkedő lett a cucc, vagy ahogyan mondani szokás: jó játék lett.
16.
16.
Gykrizsi
#15: Inkább technikai és irányítás beli gondokra panaszkodnak, hogy sokat ront az élményen. Inkább az a kérdés, hogy ezt valaki elfogadja vagy sem.
15.
15.
Balazska4
#14: Megosztó játék lett de ez várható is volt nem rossz de nem is mindenkinek való.
14.
14.
KRAT0S
Geek Culture - 9.8/10
Slant Magazine - 6/10
NGB - 9/10
IGN - 7/10
PSU - 9/10
Videogamer - 9/10
Gamespot - 9/10
The Jimquisition - 6.5/10
Eurogamer - Essential
Polygon - 7.5/10
Gamezilla (Poland) - 9/10
US Gamer - 8/10
Gameinformer - 8/10
Area Jugones - 9.3/10
Meristation - 9/10
Hobby Consolas - 8.6/10
Hardcore Gamer - 10/10
Jeux Video - 7/10
The Sixth Axis - 8/10
Destructoid - 8.5/10
Gadgets 360 - 7/10
IBTimes - 7/10
Gameblog - 10/10
Attack of the Fanboy - 9/10
Game Reactior Spain - 6/10
Digitally Downloaded - 10/10
MeriStation - 10/10
Wired - No Score
Gamer.No - 8/10
m3 - 8/10
13.
13.
kamgecam
#10: 82 az összesített metán, ami messze áll a buktától, de azért többre számítottam.Bár elég szélsõséges értékelések lettek, és aki rosszabb értékelést adott az a bénácska irányítást emelte ki, ami egy olya játéknál mint az Ico vagy ez nem igazán érdekel.Remélem Ueda ezentúl gyorsabban fog dolgozni és a Shadow of the Colossus 2 lesz a köv. cím. :)
12.
12.
Gykrizsi
#11: Ja, csak IGN ne, kérem ignoráljuk, mert a röhej felsőfoka az az oldal az elfogultságaival. Egyébként jó pontokat kapott a játék, 8-9 körüliek.
http://www.metacritic.com/game/playstation-4/the-last-guardian?ref=hp
11.
11.
monsu
#2: kamgeckam elfelejtette, de én azért megsúgom: 10/10-es értékelést kapott az igntől. ;)
10.
10.
p3ti
#6: Általában azok kommentelnek ekkora ordéj baromságot akikbe semmi intellektus sem maradt. Nekem a CE előrendelve,vakon adom a bizalmamat. Remélem jól pofára esik mikor szórják majd a jó kritikákat a játékról
8.
8.
NathanDrake
#6: Akik még nem játszották a Shadow of Colossusal meg az Icoval sajnos nem tudják miről beszélnek :D
7.
7.
Yanez
Máig nem tudom megérteni mi baja egyeseknek a látvánnyal, mert szerintem hihetetlenül gyönyörű! A játék igencsak felkeltette az érdeklődésem, de én is inkább megvárom a teszteket, nehogy szappan nélkül fürödjek be.
6.
6.
kamgecam
#2: De jót fogok röhögni rajtad.Ha megérkeznek a kritikák majd belinkelem ide neked.Majd elmesélheted utána hogy miért is bukta.:D
5.
5.
KRAT0S
Nálam első napos vétel ! Nem érdekel senkinek a tesztje !
4.
4.
DON GONDOCS
Annyira akarom hogy jó legyen ez a játék, ebből vagy a valaha készült legjobb játék lesz vagy a legnagyobb bukás.
3.
3.
Darksiders84
Lényegtelen milyen lesz mert van közönségtábora akik egyből rácuppannak. Engem érdekel de megvárom a részletes elemzéseket.
2.
2.
#1: A szemetesbe!

Jó nagy bukta lesz az egész!
1.
1.
crashpipi
Nagyon várom az első tesztekek, mert k...vára nem tudom sehova se tenni ezt a játékot...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...