Resident Evil 7 - PC-re és Xboxra is jön a demó

  • Írta: Shifty
  • 2016. december 5.
  • Letöltés
Link másolása
A Capcom a hétvégén megerősítette, hogy a Resident Evil 7 ismét nagyot frissült PlayStation 4-es demója hamarosan PC-n és Xbox One-on is elérhető és kipróbálható lesz.

A hétvégén jelentettük, hogy a Resident Evil 7 egy ideje PlayStation 4-re már elérhető próbaváltozata újabb komoly frissítést kapott. A jó hír az, hogy a demót hamarosan már nem csak PS4-en, de PC-n és Xbox One-on is elérjük, a kiadó ugyanis bejelentette, a januári premier előtt a másik két platformon is élesítik a kipróbálható változatot.

Mind PC-n, mind Xbox One-on a mostani, Midnight Update-tel felvértezett változat lesz majd letölthető. Először a Microsoft konzoljának tulajdonosai örülhetnek, ők már december 9-én kereshetik a Store-ban a demót, míg PC-n december 19-én élesedik a steames próbaváltozat, amelynél az alábbi rendszerkövetelmény lesz követendő.

10.
10.
devilcsaj
Én szívesen vártam volna egy újabb részt a Zero főszereplő párosával, nagyon megérdemelnének még egy vagy több szerepeltetést. Imádom a Zerot, Rebeccát és Billy-t. Capcom, dobjatok össze egy játékot velük újra. :) És jöhetne már az új klasszikus Devil May Cry rész is :P
9.
9.
Annyira akarták a tömegek a megújulást, hogy nagyon kíváncsi vagyok megérte-e, vagy jobb lenne az ismert karakterekkel zúzni egyet a ResEvil világában. Én speciel nagyon élveztem a Revelations-öket és az ötödik részt is, de megnézni mindenképp megnézem, hogy ez mi lesz.
8.
8.
p3ti
#3: Mint ahogy senkit sem érdekel az elfuserált depressziós kommented sem.
5.
5.
Ra1D3n
#1: Egyszer szeretnék belépni úgy az oldalra, hogy nem látok tőled valami totál kurva ellenszenves kommentet. Kurvára unalmas vagy már. Amúgy annyiból dicsérendő a demó, hogy nem a teljes játékot spoilerezi és onnan emeltek ki egy pályát, hanem egy külön demot írtak ami reprezentálja a teljes verzió hangulatát és játékmenetét, de mekkora faszok már, hogy külön írtak egy demot nem? Nevetséges vagy és kibaszottul ellenszenves és unalmas.
3.
3.
crytek
#2: Ok akkor a kutyát se érdekli skip.
2.
2.
elgeri
#1: Azt hiszem, ez még mindig az :)

Király, BOX-on ki is próbálom!
Bár ez az egész FPS nézet azért született meg, hogy Sony-n lehessen VR-ozni, a többi csak körítés :)
1.
1.
crytek
Ez még mindig az aminek köze nincs a játékhoz vagy már kiadtak egy újat?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...