Modern Warfare Remastered - jönnek az új pályák

  • Írta: zoenn
  • 2016. december 9.
  • Letöltés
Link másolása
A premierkor csupán tíz multis térképet tartalmazott a Call of Duty: Modern Warfare Remastered, ám ahogy a készítők megígérték, a maradék hatot még idén megkapjuk. Most már azt is tudjuk, hogy mikor.

Ahogy azt az Activision megígérte, december folyamán megkapjuk az eredeti Call of Duty 4: Modern Warfare hiányzó multis pályáit a Remastered változatban is. December 13-án egy ingyenes frissítés keretében érkezik a Bloc, a Pipeline, a Countdown, a Strike, a Showdown és a Wet Works térkép.

Az új trailer nosztalgikus érzéseket kelthet:

Így már tartalmi szempontból sem érheti csorba az újrakevert kiadást, lévén mind a 16 multis térkép a felhozatal részét képezi majd. Emellett két új játékmódot is kapunk: a Gun Game-et és a Hardpointot.

Karácsonyra más meglepi is jár, december 20-án élesedik a Crash térkép ünnepi változata.

9.
9.
shatterhand
#8: Ha lesz kulon, az 12 korul varhato.
8.
8.
Angelwing
#6: vagyunk így bizony! csak ne teljes áron adják mert akkor nem érdekel. max 6 ezret adok érte egy forintal sem többet!
7.
7.
shatterhand
#6: Nem kenyszeritenek. Mindennek ara van. Ennek most ennyi.
6.
6.
Faint1993
#5: Nem mindenkit érdekel az IW, és ne kényszerítsenek rá egy olyan játék megvételére amit nem akarok. Nekem a MW2 volt az utolsó amivel játszottam a sorozatból, de már az sem, és a World at War sem tetszett. Ez a mostani űrben ugrálósdi, jövőbeli fegyverekkel lövölde meg pláne nem érdekel. A COD4 volt az utolsó, amit igazán élveztem, és jó lenne újra átélni az élményt. Biztosra veszem, hogy sokan vannak úgy mint én.
3.
3.
Inferno
#1: Adom de akkor az IW-vel együtt
2.
2.
maktub
Azok után, hogy a drágább változatba csomagolták bele, még az lenne a szép, ha külön szezonbérletet kellene venni a remasterhez! Csak aztán, nehogy ötleteket adjak a kiadónak! :)
1.
1.
Gamer70
Jobb lenne ha inkább a játékot optimalizálnák normálisan!!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...