Megjöttek a mikrotranzakciók a Modern Warfare-be

  • Írta: fojesz
  • 2016. december 14.
  • Letöltés
Link másolása
Méretes frissítést kapott a Call of Duty: Modern Warfare Remastered, az ingyenes kiegészítő azonban nemcsak új pályákat hoz magával, hanem a mikrotranzakciós rendszert is bevezeti a játékba.

Nemcsak látványra újult meg a Call of Duty: Modern Warfare, az üzleti modelljén is turbóztak picit.

A Modern Warfare Remastered (teszt) legújabb frissítése a Supply Drops-rendszert is bevezeti a játékban, vagyis itt is kezdetét veszi a ládanyitogatás a jobbnál-jobb kozmetikai cuccok reményében - a ládákhoz pedig mikrotranzakciók útján is hozzájuthatunk természetesen.

A frissítés egyébként ingyenes és meglehetősen tartalmas, hiszen magával hozza a kraftolást, elérhetővé tesz egy adag új közelharci fegyvert, indíthatunk női katonát, valamint hat extra pályának és két játékmódnak örülhetünk.

19.
19.
Firsttime
#18: Számomra már az is elég morbid, hogy a többéves előző genes i5-i7 is több tízezer forint vagy százezer használtan....
18.
18.
crytek
#14: Ez az Core i7-6900K 330 ezres CPU.
Majd ha kijön az amd ezzel a Ryzennel egyvalami 100% ki fog derülni. Mégpedig, hogy az intel mennyire volt pofátlan az árazaással konkorencia hiányában....
Abban 100%-ig biztos vagyok ha veeszélyeztetve érzik majd magukat szimplán csökkentenek egy huszárosát akár a Ryzen alá. Simán megtehetik annyira tele vannak pénzzel ,hogy félelmetes. + azt se feledjük mire kijön ez a Ryzen az intel is hoz majd valami finomat biztosan..Epekedve várom mit hoz a jövő.
17.
17.
McDuff
Most komolyan,előbb a remaster multiját akarják telenyomni ezzel a sok szarral? Mekkora poén lenne ha az infinite warfarehoz nem jönne egy DLC se és inkább ezen keresztül gombolnák le a játékosokat :D ha külön adták volna ki őket még el is bírnám képzelni róluk!
16.
16.
shooter1234
On: Szerintem itt is olyan fegyverskinek lesznek, mint cs-ben, tekintve hogy van weapon inspect gomb.

Off: Mától vasárnapig ingyen lehet nyomni a Divisiont.
14.
14.
Firsttime
#13: Annak néz ki ja. Ideje lenne mondjuk már megszorongatni az intelt. Szegény amd-nek a procik nem jöttek össze mostanság. De ha ez tenyleg hozza a hatezres i7 esek szintjét kisebb áron, akkor újra magára talált az amd.
13.
13.
logic5
#11: Ez a Ryzen cucc jó lesz
12.
12.
fehersam
Asszem maradok a Titanfall 2-nél :D
11.
11.
Firsttime
AMd show elvileg uj procit is mutatnak. Akit érdekel:

https://www.youtube.com/watch?v=4DEfj2MRLtA
10.
10.
RangerFox
Attól hogy vannak benne mikrotranzakciók, nem muszáj vásárolni is benne, a játék nem kényszerít rá, a 21. században meg ne várjunk már ennyi mindent egy játékkiadótól.
9.
9.
Lorthirash
8.
8.
Lorthirash
#1: Ez szerintem is felháborító és még csodálkoznak hogy az Adwanced Warfarenak rosszak az eladásai, hát ezek után én azt remélem hogy csődbe fog menni az egész cég mert amióta kijött 4. rész nem tudtak érdemit felmutatni, és csak arról szól hogyan húzzák le az embereket.
4.
4.
Machiavelli
Szeretnék elnézést kérni a kis kirohanásomért, csak ez nagy feltolta pumpát.
3.
3.
crytek
#1: Ez egyetlen dolgot jelent...jönnek új pályák ...beleteszik ezt = sokkal jobban pörög a multija mint az új résznek.. Ők mivel látják ezt kihasználják. Nem hülyék ők hanem értenek a pénzkereséshez!
1.
1.
Machiavelli
Na kész! Nálam most pattant el a húr.... Hát mi a jó büdös lófaszt képzelnek ezek magukról? Rohadt mocskos Activision. Égjenek a pokol tüzén! Most komolyan egy olyan játékba raktak még mikrótranzakciót ami egy régebbi játék remasterje és azt is csak termék csatolva lehet megvenni? Ezeknek komolyan elment az eszük....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...