Mégsem készül el a Suicide Squad-játék

  • Írta: fojesz
  • 2016. december 19.
  • Pletyka
Link másolása
Hivatalosan sosem jelentették be, de a Warner Bros. Montreal már a Batman: Arkham Origins végén elkezdte teaselni a projektet. Úgy tudni, a stúdió most egy Damian Wayne-adaptáción dolgozik.

Szaftos pletykákat kaptunk a Kotakutól, a lap belsős informátoroktól tudta meg, hogy a Warner Bros. Montreal lelőtte a két éve készülő Suicide Squad-játékát, és jelenleg egy Damian Wayne-adaptációra koncentrál.

A Sucide Squadot sosem jelentették be hivatalosan, de már a házon belül készített Batman: Arkham Origins végén is teaselték az érkezését, és többször is pletykáltak róla. Úgy tudni, hogy egy kooperatív játéknak készült, és a filmváltozattal együtt kellett volna megjelennie, azonban sosem tudta meggyőzni a Warner menedzsmentjét, ami nem olyan rég úgy döntött, inkább elengedi a projekt kezét.

Valószínűleg nem független a történtektől, hogy idén több vezető beosztású kolléga is távozott a montreali csapattól, az új fejest novemberben sikerült megtalálni Stéphane Roy személyében, aki a Deus Ex: Mankind Divided vezető producere volt. A Damian Wayne-játékról szintén elég régóta pletykálnak, a kotakusok szerint az eredeti tervek alapján a The Game Awardson kellett volna bemutatkoznia - izgalmas részlet, hogy a hírek szerint a játék a Shadow of Mordor Nemezis-rendszerét fogja használni.

3.
3.
user101
Ne már! Az egyetlen érdeme a filmnek és amit a játék hűen vissza tudott volna adni, hogy nézhettük volna Margó seggét ameddig csak akarjuk .. ( Illetve a segg-dublőrjének a seggét, de ez most lényegtelen! :)
2.
2.
crytek
Mekkora lenne már ha össze lenne vonva a sok nagy stúdió film/sorozat/game diviziója.... és minden fasza sorozatnak lenne játéka. Akár teltéve féle mondom is mint a sorozatok minden héten egy ügy....

Gotham sorozat ahol Gordonnal kell akciózni külön pingvinnel, kicsi bruce-al, kicsi cat-el.
1.
1.
Giggsy
Damien Wayne játék? Má' mé'? Az egyik legirritálóbb DC hős evör. Komolyan gondolják, hogy az emberek egy elkémyeztetett, hisztis kis pöcs módjára viselkedő karaktert akarnának irányítani?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...