Heroes of the Storm - az összes hős kipróbálható

  • Írta: zoenn
  • 2017. január 10.
  • Akció
Link másolása
Ha eddig ódzkodtál valódi pénzt kiadni az új karakterekért, akkor a Blizzard jóvoltából ezen a hétvégén mindegyik hős kipróbálható lesz a Heroes of the Stormban. Végre letesztelheted a kívánt fickót a vásárlás előtt!

Noha alapesetben a Heroes of the Stormban számos ingyenes karaktert találunk, a legtöbb hősért azonban fizetnünk kell. A Blizzard jóvoltából ezen a hétvégén mindegyik hős kipróbálhatóvá válik, így akadálytalanul kiválaszthatod azt a karaktert, akivel már egy ideje szemezgettél.

Az akció végeztével újra fizetősök lesznek a karakterek, de ha részt veszel a hétvégi eventen, legalább tudni fogod, mire számíts. Csak a rend kedvéért: az ajánlat január 13-16. között tart, mindegyik régióban.

Az alábbi videóból megtudhatjátok, hogy tavaly mennyit fejlődött a Heroes of the Storm:

3.
3.
Montim
Jaaj de jó, legalább most kétszer annyi noob lesz, akinek a fele AFK. Tudom ezt a Blizzardot annyira nem érdekli, különben nem lenne győzelem alapú rank besorolás ahova aztán minden csőcselék bemegy és te is bukod a pontokat a többinek hála.
GG
2.
2.
markoci555
vásrlásnál try-ra nyomva, és nem csak első próbára jó, akármit ki lehet ott próbálni
amúgy meg megint a sok idióta aki igazi pénzzel fizet, mint a többi f2p-nél, pl hearthstone
simán meg lehet szedni magad a napi küldikkel, eventekkel, plusz már van heti 1000 aranyas brawl is.
1.
1.
Terawatt
Eddig is ki lehetett próbálni a karaktereket plusz játékbeli pénzért is vásárolhattál karaktert. Akárhogy olvasom a hírt nem tudom rá mondani hogy nem félrevezető.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...