The Sims 4 - totyogósok és vámpírok

Link másolása
Nagy a mozgolódás a The Sims 4 háza táján: egy ingyenes frissítés keretében bemásztak a játékba a régen hiányolt totyogós kisgyerekek, egy fizetős DLC-ben pedig hamarosan a vámpírok is megérkeznek.

Lehet a cím alapján egyeseknek valamilyen gyerek metal zenekar juth eszébe, de szó sincs ilyesmiről: szimplán a The Sims 4 új DLC-i landolnak ilyen fura sorrendben.

A totyogós kisgyerekek érkezésének sokan örülhetnek, hiszen a megjelenéskor rengetegen hiányolták őket a játékból. Szerencsére a medencékhez hasonlóan ezt is egy ingyenes update-ben pótolták a fejlesztők, melyet állítólag egyre nehezebb volt titkolni a kíváncsi rajongók elől. A frissítés már elérhető az Originen.

Egy másik népszerű funkció is visszatér a The Sims 4-be, ugyanis hamarosan újra vámpírrá változtathatjuk kedvenc karaktereinket. Ez a csomag azonban már fizetős lesz, ugyanakkor tartalmazni fog új tárgyakat és egy új szomszédságot is. A DLC január 24-én jelenik meg.

4.
4.
Machiavelli
Hát igen. 14-5 évesen még a második rész jó volt, a harmadik az kimaradt. Ezt kipróbáltam, mert látszatra a harmadik rész "mélysége" látszott visszaköszönni a második rész felturbózott grafikai stílusával. Elég lapos és sivár lett. A legnagyobb baj az üzleti modellben leledzik szerintem, mert ha hozzá vágták volna azokat a lehetőségeket amit kaptunk a kiegészítőkkel, és még fogunk, akkor egy egész jó kis játék lehetett volna, csak a probléma az, hogy az EA próbálta/próbálja az embereket megint hülyének nézni.
3.
3.
GAMEROD
Gyenge eresztés lett. A negyedik résznek már jóval realisztikusabbnak kellett volna lenni ennél az összecsapott rajzfilmszerű grafikánál, mert csak az a dolog adhatott volna késztetést a vásárlásra, mert én is többnyire csak háztervezésgetésekhez használta mint játékra. Mégis ki váltana a 4-ik részre annak tudatában hogy gyenge a grafika, és még az alap megszokott dolgokat sem tartalmazza tehát évszakok, háziállatok, gyerek stb. Ezeknek tudatában semmi nem viszi rá az embert az újbóli megvásárlásra.
2.
2.
menyet89
Ültesd le elé a barátnőd és nagyot nézel.
1.
1.
strike19
Ezzel még játszik valaki?
Egyébként régen én is nagy sims-es voltam.
Szerintem a Sims 2 volt a legjobb rész.
A sims 3 is jó volt de a nyiltvilág miatt annyi mindent lehett csinálni hogy fárasztó volt egy 4 fős családot egyben tartani.
Sims 4el megjelenéskor játszottam de nagyon le volt butítva a alap játék ,hogy vedd meg a DLC-ket.(Mendence nem volt alapjátékba)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...