Nioh - PvP-t is kapunk a rajt után

  • Írta: fojesz
  • 2017. január 17.
  • Letöltés
Link másolása
A Nioh már a megjelenésekor is tartalmaz multiplayer lehetőséget, de a kompetitív mókára még várnunk kell. A Team Ninja azt ígérte, a PvP-t ingyenesen fogják belepeccselni a játékba.

Habár a Nioh-t úton-útfélen a Souls-sorozathoz hasonlítjuk, a riválisnál alapvetésnek számító multiplayerről viszonylag keveset beszéltek a készítők.

Pedig ez sem marad ki a játékból, igaz, kezdetben felemás funkcionalitással érhetjük majd el. A kooperatív mód, amikor megidézhetünk más játékosokat, hogy segítsenek nekünk, már a premiertől kezdve benne lesz az anyagban, a PvP-re azonban várnunk kell: a Team Ninja ígéretei szerint az egy ingyenes frissítés keretei között érkezik meg a későbbiekben.

Az alapok mindenesetre szintén elérhetők lesznek a kezdetektől, hiszen Revenantokat is megidézhetünk: ezeket a többi játékos karakteréről mintázza a rendszer, csak éppen az AI irányítja őket.

A Nioh február 9-én jelenik meg PS4-re. Tegnap jelentették be a fejlesztők, hogy befejeződtek a munkálatai, és egy kiadósabb videóanyagot is kaptunk belőle.

2.
2.
shatterhand
#1: Nalam pont azert jon be mert gyorsabb.
1.
1.
DarkLord
Nekem emiatt a szamurájkodás miatt nem jött be anno a demo. Pedig magát a stílust szeretem. Mondjuk az a pár boss amit mutattak belőle azok elég jól néztek ki és tuti élvezet is velük harcolni, de nekem a DS meg a Bloodborne világa sokkal közelebb áll hozzám. Meglátjuk lehet, majd beszerválom azért ezt is kicsit később.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...