Ghost Recon: Wildlands - 20 perc a kampánnyal

  • Írta: zoenn
  • 2017. január 21.
  • Videó
Link másolása
Nyilván a kooperatív játékmód az új Ghost Recon sava-borsa, de mit nyújt nekünk a játék, ha egyedül játszunk? Most egy fejlesztői kommentárral megspékelt videó érkezett, amely az egyjátékos kampányt mutatja be.

Az alábbi gameplay bemutatóban a játék designere, Dominic Butler mesél a Ghost Recon: Wildlands egyjátékos kampányáról. Számos missziót vehetünk szemügyre, az elsőben egy templomba szivárgunk be, ahonnan ellopunk egy bibliát. Ha egyedül játszunk, három társunkat a mesterséges intelligencia irányítja, ha pedig van egy jó csapatod, hús-vér játékosokat is behívhatsz magad mellé.

A videóban a napszak- és időjárás-változást is megcsodálhatjuk.

A Ghost Recon: Wildlands március 7-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re, előtte pedig egy bétatesztnek örülhetünk.

19.
19.
Szmoli11
Ez Egy fos, de a For Honorba se vagyok teljesen biztos ..
12.
12.
Dark_Temptation
hát aki azt megveszi az szó szerint egy birka... kalap szar az egész. annyira látszódik a nerf hogy nem igaz! az e3-on nem ezt a játékot mutatták be... rondább a nerf mint a division esetében. egy undorító fos az egész! Ez a játék ezt a hangvételt érdemli.
10.
10.
RangerFox
Én nagyon várom ezt a játékot, szeretem a Ubisoft open world címeit.
8.
8.
kamgecam
A dzsungeles rész fasza, hangulatos, csak a sztori tünik gyermetegnek meg a karakterek.Apácaruhába öltözött varázslónõ virágkoszorúval a fején vs ateista ügynökök?Ugyan már.Nevetséges.Remélem jobban ráfeküdnek a kartelles részre és nem megy el irracionális faszságba az egész, vagy legalább releváns hiteles módon mutatják be a vallást és nem kezd a ubisoft megint gyermeteg összeesküvés elméleteket gyártani mint az Ac-nél.
4.
4.
imchristailor
Ahogy magamat ismerem az ai csapattagokat csak ott hagynam a kezdoponton. xd
3.
3.
almaspite
Majd 100 update és fix után. Ha addigra a coop nagyon jó lesz, talán beszerzem nyomot áron. Szobatársamnak ez sokkal jobban tetszik, mint a division. Érdekes módon. Másik két barátomnak is, legalább ellehet majd vele majomkodni néhány órán keresztül.
2.
2.
YuriLexandro
Ugyanerre gondoltam én is. Néztem és semmi sem fogott meg... egyszerű shooternak tűnik.
1.
1.
Morzsi1
Hát ez egyelőre elég harmatos.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...