Mass Effect: Andromeda - lesz 10 órás próbaverzió

  • Írta: Shifty
  • 2017. január 23.
  • Akció
Link másolása
Az Electronic Arts megerősítette, hogy a Mass Effect: Andromeda premierjét megelőző héten már játszható lesz a játék első tíz órája. Ehhez mindössze EA Access- vagy Origin Access-előfizetőnek kell lennünk.

Pont a hétvégén jelentettük, hogy az Electronic Arts újabb játékokkal bővítette az EA Access szolgáltatását, így most már a Battlefield-sorozat két további tagja, a Battlefield 3 és a Battlefield: Bad Company 2 is elérhető az előfizetők számára. Ugyanebben a hírben arról is megemlékeztünk, hogy a jövőben a Dead Space: Ignition, a Madden NFL 17, a Skate 3 és a Zuma's Revenge játékok is csatlakoznak a Vaulthoz.

Ahogy a Mass Effect: Andromeda is, legalábbis röpke 10 óra erejéig. Az Electronic Arts ugyanis úgy döntött, a szolgáltatás előfizetői lehetőséget kapnak, hogy a játékot a hivatalos premier előtt egy héttel korábban, azaz március 16-án kipróbálhassák, PC-n és Xbox One-on egyaránt. Ráadásul az itt elért eredményeink és mentéseink átvihetők lesznek a teljes játékba is.

Az akció sajnos PlayStation 4-en nem él, ott ugyanis még mindig nincs EA Access, így a Sony konzoljának tulajdonosai a korábban beharangozott multiplayer bétával vigasztalódhatnak majd.

A Mass Effect: Andromeda március 23-án jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

5.
5.
user101
Hátha egyszer az Orines ingyenesbe odaadják a dlc-ket is ?! Ki tudja ? Ha már a dobozost nem lehet upgradelni se Steam-en, se Origin-en...
4.
4.
zozo76hun
#3: nem ert meglepetes. tudtad mit veszel! :)
3.
3.
user101
#2: Fogalmazzunk úgy, hogy kíváncsiságból ? :) Mondjuk azt kaptam amire számítottam, szóval végső soron elégedett vagyok! :)
2.
2.
Derivel
#1: Ha már megvolt, akkor miért "vetted meg" újra?
1.
1.
user101
Annyira okos az origin, hogy valamelyik rész már kétszer is meg van és ott virít a fiókban... Oda adta ingyen, ami már megvolt ! :DDD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...