Nintendo Switch - akció közben az érintőképernyő

  • Írta: zoenn
  • 2017. január 24.
  • Videó
Link másolása
A Nintendo eddig valamiért nem nagyon mutatta működés közben a Switch touchscreenjét, de most végre egy informatív videót kaptunk róla. A kijelző pont úgy muzsikál, ahogy az a nagy könyvben meg van írva.

Ahogy azt már a januári bemutató óta tudjuk, a Nintendo Switch multitouch érintőképernyője 6,2 hüvelykes és 1280x720 pixel felbontású lesz. Eddig nem nagyon láthattuk akció közben a kijelzőt, de egy közelmúltban tartott eseményen sikerült levideózni működés közben.

Az alany a Skylanders Imaginators volt, a Nintendo embere játszi könnyedséggel merült el a játék menüjében, majd később a dokkolóra tette a gépet. Csupán pár másodpercet vett igénybe, míg a TV képernyőjén is megjelent a játék képe, és pont onnan folytatódott a Skylanders, ahol a hordozható egységen abbamaradt.

6.
6.
ilovenancythompson
#4: a PSvita 5 inch-el teljesen jó benyomást keltett és játszható volt.
Ez 6,2 es. Nem rossz az.
5.
5.
delphijos
#4: Hát, 6.2"-es. A kijelző kb. akkora mint egy komplett Iphone 7 Plus.
4.
4.
monsu
Ez kajak ilyen kicsi? Azt hittem sokkal nagyobb. És ezt adják 110 ropogósért? :D
3.
3.
user101
Az lenne egy igazán szép dolog ha jönnének a tört apk-k a netre amihez nem kell switch, csak egy hasonló architekturájú zopo, hauweei vagy lenovo kínábol, fele annyiért... :)
2.
2.
Norbiii
Nagyon tetszik, memaradt az érintőképernyő, és a mozgásos dolog is, és király, hogy leszeded a joyt majd visszarakod. A Mario Odyssey meg annyira tetszik,rengeteg lehetőséggel és szabadsággal. Tényleg sok pozitv dolgot is hallani a konzolról, elvileg a Gamestopnál is dicsérték, ha kompatibilis lenne a Wii U-val eladnám, vagy beszámítattnám, de így nagyon sajnálnám ezeket a jó kis játékokat, mert nagyon szeretem a Wii U-t.
1.
1.
lesik20
Ahogy látom ez egy IPS panel (Az OLED feketélye mélyebb)

Még mindig nem győzöt meg, én mindig akkor vásárolok konzolt ha van legalább 5-7 exluziv címe ami csak azon a platformon játszható....

Sajnos ez nálam még a Wii U nál sem sikerült (Ami érdekeltek a Bayonatte 2, Mario Kart és az új Zelda.... Talán a Splatoon, viszont egérrel szeretek komp játékokat nyomni)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...