Hitman - ilyen lesz a harmadik bónusz epizód

  • Írta: Shifty
  • 2017. január 27.
  • Hír
Link másolása
Mozgalmas lesz a következő hét a Hitman számára, nem elég, hogy jön az első szezon dobozos változata, illetve egy friss javítással egy új nehézségi szint is megnyílik, de a harmadik bónusz epizód is bemutatkozik.

Ahogy arról pár nappal ezelőtt megemlékeztünk, január 31-én kerül boltokba az epizódokra szabdalt Hitman dobozos változata, amivel egyszerre egy vadonatúj frissítés is érkezik, ami többek között egy új nehézségi szinttel is kiegészíti majd a játékot.

Az IO Interactive azonban nemcsak ezzel készül, hanem egy frissen kiadott közlemény szerint a harmadik bónusz epizódot is elérhetővé teszik, ráadásul a mai naptól már a legújabb Elusive Target is levadászható. Ő nem más, mint Walter Williams, aki általában mások zsarolásával keresi degeszre magát. Célpontunk egy teljes hetet tölt majd Párizsban, így ez idő alatt kell majd kiiktatnunk és lehetőség szerint egy nála lévő pendrive-ot is megszereznünk.

A harmadik bónusz epizód Landslide címen fut és a játék dobozos változatával együtt, azaz január 31-én élesedik. Ebben ismét a napos Sapienzába látogatunk majd, ahol épp javában zajlik a Sapienza Festival del Paese fesztivál. A főtéren és az öbölben koncertek és piacok váltják egymást, de mi nem szórakozni jövünk, hanem felkutatni és kiiktatni legújabb célpontunkat, aki nem más lesz, mint Marco Abbiati, egy könyörtelen üzletemberből lett politikus, aki épp a város polgármesteri címéért kíván majd harcba szállni.

Azok, akik rendelkeznek a teljes első szezonnal vagy az Upgrade csomaggal, ingyen megkapják az epizódot. A kiegészítő természetesen külön is megvásárolható lesz, méghozzá a Bonus Episode csomag részeként, ami egyébként tartalmazza a korábbi The Icon és az A House Built on Sand küldetéseket is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...