Steep - legközelebb Alaszkába megyünk

  • Írta: zoenn
  • 2017. január 30.
  • Letöltés
Link másolása
A minap elérhetővé vált a Steep 1.04-es frissítése, mellyel elstartolt a World Tour Tournament és két új kihívástípus. Már azt is tudjuk, hogy februárban Alaszkában folytatódik a kaland egy új ingyenes pályán.

A fejlesztők továbbra is kitartanak a nyitott világú sportjátékuk mellett. Nemrégiben élesedett a Steep 1.04-es frissítése, amellyel a kötelező hibajavításokon túl további online kihívások kerültek a kalapba. Ha játékon belül regisztrálunk a World Tour Tournamentre, havonta frissülő versenysorozatokon vehetünk részt.

Az első verseny, a Backcountry már éles, a hétvégén elindultak a kvalifikációk. Ha a síelők és a snowboardosok elérik az 5 ezer pontot, továbbléphetnek. Az adott platform 32 legjobb játékosa kerül a döntőbe.

A Community Challenge-ek során a játékosok által létrehozott kihívásokon vehetünk részt hírnévpontokért, amikkel felkerülünk az online ranglistákra. Természeten a fejlesztők is készítettek új kihívásokat - indulhat hát a pontvadászat!

Február 10-én érkezik az új ingyenes térkép minden játékos számára, így már Alaszka zord hegyvidékén is hódolhatunk a téli sportoknak.

1.
1.
Őrnagy
Ejha, mennyi komment. Mindenki rápörgött a hírre :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...