Ghost Recon: Wildlands - nyílt béta is lesz

Link másolása
A zárt béta résztvevőinek kiküldött e-mailekben erősítette meg a Ubisoft, hogy nyílt bétateszt is lesz a Ghost Recon: Wildlandsből. Pontos dátum még nincs, de sanszos, hogy március elején számíthatunk rá.

Múlt hétvégén a szerencsésebbeknek lehetőségük volt kipróbálni a Ghost Recon: Wildlandset egy zárt bétateszt keretein belül. Szerencsére azonban lesz még lehetőség belenézni a címbe, ugyanis nyílt béta is várható a megjelenés előtt.

A Ubisoft a zárt béta résztvevőinek kiküldött e-mailben erősítette meg, hogy publikus teszt is lesz a játékból, ráadásul azt is megtudtuk, hogy új tartományt járhatunk majd be ebben a változatban.

Pontos dátum még nincs, de a For Honorből kiindulva (melynek nyílt bétatesztjét épp a napokban tartják) a megjelenés előtti hétvégén, tehát valamikor március elején várható a kipróbálható változat. A Ghost Recon: Wildlands március 7-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

20.
20.
Binder
#19: Látod ezé jó PS-en játszani...ottt iylen gond nincs...el se érjük az 50-et...xD
19.
19.
shooter1234
#15: Bátor ember vagy te, hogy ilyen dolgokat is bevállalsz. Én is mikor random csatlakozgattam másokhoz, akkor nem tudtam hogy melyik küldit miért csináljuk, rohantunk mindenhova, meg belefutottam egy olyan bugba, hogy a srác felszállt a helikopterrel, és nem volt hangja, de a rotor sem forgott és a pilóta meg helyben futott a helikopter mellett.

Utána kipróbáltam solo -ban is, így átjött a játékmenet, ami egész jó. Plusz a helikopteres bug nem jelentkezett, de grafikai bugokba belefutottam.

Az FPS problémára meg megoldást jelentett nálam pc -n hogy a játékot átraktam borderless -re fulscreen -ből, így medium high között nem esett 50 alá az fps -em.
18.
18.
Binder
#14: Csatlakozom "Zisten" kollégához...mi sem találkoztunk semmilyen említésreméltó buggal (ez a kilövöm a lámpát és mégis világít megvolt, de most komolyan...ez legyen a legnagyobb baja...xD).
Én is kizárólag barátokkal toltam, bár én vittem sokat egyedül is, és a gépi társakkal is nagyon jókat harcoltunk...legtöbbször az Unidad csapatot piszkáltuk (lila brutál harcosok) egyik esetben mindhármat lelőtték mert már a legdurvább 4-es körözés mellett védtünk egy bázist, én kimentem értük...nem volt egyzerű...de felélesztettem őket, de aztán kereszttűzbe kerültünk...én kidőltem, de megtisztították a terepet és mentettek...így szépen visza tudtunk húzódni a biztonságos részre...nagyon jó volt.

Ha szar lenne, leírnám...mert amugy elég kritikus vagyok, de ez bizony nagyonis rendben volt...őszintén sajnálom akinek bugos volt (tényleg nem értem hogyan mert se nekem se a barátaimnak nem voltak ilyen tapasztalatai).

Én magam is a Gold kiadást fogom rendelni, méghozzá az UBI oldaláról, mert ott 100UBI pontért be tudtok váltani egy 20%_os kedvezményt, így csak 80€ a Gold. :)
16.
16.
giga321
#15: Biztos.
Jó szórakozást hozzá.
15.
15.
Zisten
Érdekes. Mondjuk mi nem máshoz csatlakoztunk random online, hanem barátokkal jöttünk össze egy csapatba és toltuk co-opban (2-3-4 fő mikor hogy), de tényleg nem találkoztunk semmilyen brutális buggal. Na mindegy. Biztos a mi PS4ünk jobb. :) :) :)

Amúgy én pont ma este rendeltem meg az Ubisofttól a Season Pass-os Gold Editiont! ;)
Várom a március 7et!
Mert ez kell! ;)
14.
14.
giga321
#9: Ugye alapból singleba kezd a game:oke és írja, bigy nyomd hisszan ezt a gombot és átmész onlineba más emberekhez akikkel tolhatod. Mondom zsír akkor kipróbálom. Átmentem. Hang elment és konkrétan nem volt talaj sehol sem :D. Mondom jó béta ez tuti csak egyszeri hiba. Kikapcsoltam a játékot és újraindítottam. Megint megpróbáltam online menni megin nincs talaj sak nagy fehérség és 0 hang. Mondom jó leszarom kitolom a kampányt amíg engedi a béta.
Egyik side quest egy repulővel kellett volna menni a lázadókhoz, csak az okos AI csapattársam felrobbantotta pedig az ég világon nem
parancsoltam rá ilyet. Ez 2.-ára sikerült.
Tovább. 1x úgy neki mentem egy autónak, hogy az minimum a Vénuszig repült. Egy másik autó meg csak simán eltünt amikor neki mentem és csak a vezetője maradt ott aki unittan arrébb sétált.
Helikopternél elkezdett forogni maga a gép a propellerek sziklaszilárdak voltak (talajon voltunk) és bebuggolt és felrobbantunk, kezdhettem elölröl a küldit.
Motoromnak a lámpáját szétlőttem, felszáltam rá és ugyanúgy ki be kapcsoltam és volt világítás.
Motorral nagyon magasról leugrottam és habár nem:lett semmi bajom az úgy beleált a földbe, hogy más járgánnyal kellett mennem.
Akadt a hang videóknál főleg az elején. Tátogtak pedig már rég nem beszéltek.
Nem sok bétával játszottam eddig, de ha ennek így kéne kinéznie megjelenés elött 1 hónappal akkor inkább nem is fogok.
Elv az igazi rajongók még írtak is levelet, hogy inkább halasszák el a játékot mert ez így ebben a formában egy forintot nem ér.

De volt pozitívum is a sniperkedés ahogy írtam lejjebb az nagyon tetszett pedig egyik játékban sem szoktam sniperkedni főleg nem kontrollerrel, de itt nagyon bejött.

Jó dolog ez a bétázás mert így legalább tudom, hogy biztos nem fogom megvenni. Eleget csalódtam már az Ubiban.
13.
13.
renato999
#12: Teljesen egyetértek. Nem hittem volna, hogy a béta után ezt még tényleg előrendeli valaki :D
12.
12.
Lacee.
Fertelmes egy játék, mondanám hogy a legrosszabb béta amivel valaha játszottam, de rögtön utána próbáltam a sniper ghost warrior 3 bétáját és rögtön letaszította a trónról. Előre sajnálom azokat akik előrendelték, bár ha még ezután se mondják vissza, azok talán meg is érdemlik.
11.
11.
Binder
#7: "...kérlek ne az alapján kelljen döntenem, hogy mit írnak a fórumokon..."

É csak azért említettem hogy ott miket látsz, mert abból könnyű leszűrni, menyire vegyes a fogadtatása, mert ugye ez a stílus és a téma ugy alaból (meg az openworld) valakinek vagy bejön vagy nem...akinek igen, annak nagyon de nagyon, ankinek nem, annak meg nagyon de nagyon nem. Ennyi. Nem modtam hogy Te ezalapján döntsd el hogy neked bejön vagy sem.

"ami nálam kicsapta a biztosítékot, az a vezetés "
Hát én meg pont ezt néztem meg először, mert pl a Just Cause 2-ben rettenetes volt a járművek irányítása, a JC3-ban már sokat javult, de még ott is a fertelmes és a rettenetes közt mozog...de itt, nem votl vele semmi gond. Sőt. Kifejezetten jónak találtam. Mondjuk én nagyon sok autós játékkal játszom, árkád és szimulátor egyaránt. Lehet emiatt nekem jobban kézre állt, mert amugy nem te vagy az egyedüli aki ezt mondta...konkrétan az egyik barátom is pont ezzel jött, másik haverral meg néztünk rá bután hogy nem értjük miért látja így, mert nekünk meg semmibajunk vele.

"Te most körmöd szakadtáig védeni fogod a játékot, meg is értem valahol"

Eszem ágában sincs védeni...én mindig is úgy voltam vele, hogy az ilyesmi vagy bejön valakinek vagy nem...nekünk bejött így az egyetlen hiba amit az egész béta alatt tapasztaltunk, az annyi volt, hogy a helikopterek irányításánál az oldalazást hiányoltuk, meg a karakter mogásánál az ugrást...ennyi.

Így mi inkább soksok pozitívumot találtunk benne.
A Fegyverek tuningja az mindig is ilyen részletes volt a GR_ekben, de ez már itt pornó...xD
Kevés játék tud enyire lázba hozni, legutóbb a DyingLight volt ilyen...:D
10.
10.
Tbone1942
Nekem nagyon tetszett, meg is rendeltem. Nagyon várom hogy fejbelőjjem a többi Cartell tagot is. Nem volt elég a boncolós dagadt nő meg a férje.
9.
9.
Zisten
#8: Mondanál "oltári nagy bugokat"?
Érdekelne.
8.
8.
giga321
#3: Hát izlések és pofonok, mi csak oltári nagy bugokkal találkoztunk amik kb játszhatatlanná tették a produktumot.
Ugyanúgy ps4 pedig.
Mondjuk én a Divisionnal ideig óráig el voltam, de már azt is elcseréltem másra mert meguntam. Tipikus Ubi játék az is egy ideig csillog villog aztán beleunok. Nem úgy mint egy GTA Online:vagy egy overwatch amivel mai napig el vagyok.
De:jó szórakozást hozzá
7.
7.
fehersam
#5: Én örülök neki, hogy sokaknak tetszett, de kérlek ne az alapján kelljen döntenem, hogy mit írnak a fórumokon! :D A Division nekem se jött be, ez még annyira se. Semmi gondom a Ghost Recon sorozattal, csak ez nem tetszik. Szerintem a mozgás, a táj szépsége sem az igazi Bolíviát idézi, de ami nálam kicsapta a biztosítékot, az a vezetés volt. Én úgy gondolom, hogy ha már egy ilyen kaliberű játékba járműveket rakunk, azok irányítása is legyen jó.
Persze Te most körmöd szakadtáig védeni fogod a játékot, meg is értem valahol. De sajnos nekem attól még nem fog tetszeni :D
Én is nyestem egy videót.
https://youtu.be/oEbeJQYA1UU
6.
6.
Zisten
PS4en toltam a bétát. Előzetes videók alapján, pocsék játékra számítottam. A béta egy elképesztően nagy POZITÍV CSALÓDÁS LETT. Látvány, hang, karakter és fegyver személyre szabása mind mind kiváló és gyönyörű. Nagyon egyben volt a játék, más játék örülne ha ilyen állapotban lenne premierkor, mint ez a béta alatt. Két hiba volt egyedül benne:
- két alkalommal szétdobott minket, de ez kb. 5 percig tartott.
- a másik hiba, hogy pár óra játék után egyik játékos elkezdett a többieknek lagolni, de ez inkább nethiba lesz.
Maga a játék kiválóan működött minden tekintetben. Annyira belelendültünk a haverral, hogy teljesen kimaxoltuk a területet... sőt még tovább is mentünk azon. ;)
Nem terveztem megvenni, de ez a játék annyira jól sikerült, hogy gondolkozás nélkül a Season Pass-os Gold Edition landol a kosaramban.
Köszönjük Ubisoft!
Jó az irány, csak így tovább!
5.
5.
Binder
#4: Alapvetően ha megnézed a fórumokat, akkor látni hogy ez vagy nagyon betalált vagy ellenkezőleg...álltalában akinek bejött a Division zártabb, városi környezete, annak jellemzően ez nem...nekünk meg pont az nem adta...
Mondjuk hozzáteszem hogy mi e régebbi GR Future Soldier-t is imádtuk, az meg totál ugyanez volt annyi apró különbséggel, hogy ez már egy hatalmas nyitott és változatos világgal kényeztet el minket.
Szerintem marha jó lett az egész...a napszakváltások nagyon jók, az éjjszaka pöpec...a viharok meg úgy az időjárás meg a bevilágítás irdatlan sokat hozzátesz az élményhez. :)
Nyestem egy kis hangulatvideót...nekünk igy jött le: https://youtu.be/XjLvyclVY-0
4.
4.
fehersam
Én PS4-en próbáltam ki. Sok dolog nem tetszett, de előfordulhat, hogy egyszerűen nem én vagyok a célközönség :) Jó játékot azoknak, akik előrendelték!
3.
3.
Binder
#1: Amúgy jól írod...mi magunk is alig hittük hogy létezik ilyen hogy egy játék, megjelenés előtt egy hónappal, ennyire egyben van.:)
2.
2.
Binder
Mi pont ellenkezőleg voltunk vele...végigtoltuk a bétát, nagyon élveztük és nálunk nagyon egyben volt (PS4). Már elő is rendeltük és tűkön ülve várjuk a megjelenést...elképesztően jó lesz a cucc. Mi végig jól szórakoztunk, apróbb bugok voltak, de azok javarészt egy ember internetkepcsolatának hibájából fakadtak, szóval rendben van a játék...várjuk sok szeretettel. :)
1.
1.
giga321
Elég volt a zárt beta ebből a bugos szarból :D. 1 napot nyomtam vele aztán töröltem. 1 jó dolog volt benne a sniperkedés holott én egyik játékban sem szoktam sniperkedni, de ebben csak azt nyomtam. De ez nem menti meg. Haverral végigröhögtük a bétát mert nem hittük el, hogy létezik ilyen megjelenés elött 1 hónappal.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...