PS3-ra is elkészül a Blazing Angels - extrákkal

  • Írta: fojesz
  • 2006. augusztus 17.
  • Bejelentés
Link másolása
Miután PC-re, Xbox-ra és X360-ra megjelent mérsékelt sikert aratva, a Ubisoft bejelentette a napokban, hogy a Blazing Angels elkészül PS3-ra is felspécizve.
Miután PC-re, Xbox-ra és X360-ra megjelent mérsékelt sikert aratva, a Ubisoft bejelentette a napokban, hogy a Blazing Angels elkészül PS3-ra is felspécizve.

Ugrás a galériához

A srácok állítása szerint a repülőszimulátor még a PS3 őszi debütjére elkészül, s kilövésre készen várja majd a műfaj szerelmeseit. Míg a szintén nemrégen bejelentett Wii-verzióba semmi újdonságot nem ígértek, addig a Sony next-gen gépén egy raklapnyi extrával találkozhatunk majd.

A gép mozgást érzékelő kontrollerét legnagyobb mértékben kihasználó "átirat" 16 fős multiplayer játékkal várja a rajongókat, illetve további egyjátékos küldetésekkel. Kíváncsian várjuk, hogy mennyivel tud többet felmutatni a PS3-as verzió kistestvéreihez képest! (A félreértések elkerülése végett: a fenti képek csak illusztrációk, a Xboxos verzióból lettek lopva.)

5.
5.
begbies
Nem hiszem hogy a PS3 mozgásérzékelője sok mindenre jó lenne mert nem olyan pontos mint a Wii kontrollere szal csak adott irányokba lehet vele dölni ami nem alkalmas pl. fpsek kezelésére de az ilyen szimulátorokhoz nagyon fasza az tény. Biztos jobb lesz a játékélménye mint a többi konzolon a PS3 joyal. De attól még csak egy port a warhawk meg nem tünik olyan hihetetlen nagy számnak szal ezek a címek igazából csak időhúzok amig megjelenik egy air szimulátor ami kihasználja a PS3 joy képességeit és mellette még csúcs projekt is pl. egy panzer dragoont eltudnék fogadni ^^
4.
4.
matyi08
tényleg nem ilyen a hud. de nem hiszem, hgy ez jobb. de azért a ps3-on biztos kira lesz a mozgásérzékelős cucc.
3.
3.
fojesz
Én kérek elnézést, szerkesztettem az utsó mondatot - X-es képek voltak. Bocsesz. :)
2.
2.
ZsBeni
Pc-re már megjelent, amúgy, mintha PC-n nem ilyen lenne a HUD...
1.
1.
alex512
Megint a konzolosok ezúttal a lehendő PS3 tulajok járnak jobban. Ez nem fair.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...