Márciusban PS4-re is megjelenik a Skyforge

  • Írta: zoenn
  • 2017. február 16.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Allods Team free-to-play MMORPG-je a jövő hónapban a Sony masinájára költözik. A Skyforge-ban hallhatatlan hősöknek kell megvédeniük anyabolygójukat az idegenek inváziójától, mint egy jó hack 'n' slashben.

A Skyforge a sci-fi és fantasy keveréke, melyben hallhatatlan hőseink az anyabolygójukat, Aeliont védik meg az idegenek inváziójától. A planéta tele van ősi technológiával és mágiával, 14 különböző osztály közül választhatunk, ráadásul a harcrendszer olyan, amit eddig még nem láttál MMORPG-ben.

A készítőket bevallottan a konzolos akciójátékok ihlették, a Skyforge leginkább hack 'n' slashekre emlékeztet. A kampány mellett az elmaradhatatlan PvP garantálja a free-to-play cím szavatosságát.

A játék márciusban PS4-en is tiszteletét teszi. Ha már most regisztrálsz rá, tiéd lesz az Immortal Pack számos egyedi kozmetikai elemmel, míg a PS Plus-előfizetők még több bónuszt kapnak.

3.
3.
pecek
#2: Nekem eleve az se volt szimpatikus hogy lehet váltogatni a classok között :D Bennem ezalatt a pár óra alatt nem tudatosult, hogy ismétlődők lennének a helyek. Magában a játékban lehetne azt mondom potenciál, csak valahogy a megvalositás lett fos.
Én amúgy eleve azért töltöttem le, mert hogy 14 class, na mondom az jó lehet, csak aztán kiderül 3 közül lehet választani, mert a többit unlockold, hát köszönöm. Meg a cikkből idézve:
"ráadásul a harcrendszer olyan, amit eddig még nem láttál MMORPG-ben."(na mondom ez is érdekesen hangzik.)
Itt mondjuk a cikk alkotója nem tudom mire gondolhatott, vagy ironia miatt irta nem tudom, de az igaz hogy ilyet, mármint ekkora fos harcrendszert még sehol se láttam. :D
2.
2.
Shannaro
Számomra is unalomba fulladt, de én kicsit tovább húztam, mint pecek kolléga. Az ismétlődő helyszínek lendületből rombolják a játékélményt. Az első 3 class meg alapjában unalmas. Az értelmes klassokhoz rengeteget kell ismételgetni ugyanazokat a feladatokat. A dungeon finder (vagy minek nevezik ebben), meg úgy baromság az elején ahogy van. A gyors haladáshoz a legtöbben úgyis dps-t játszanak, és mivel healer nincs, csak shielder... olyan gyorsan és gyönyörűen lehet wipe-olni a legelső bossoknál, hogy totál elmegy az ember kedve.
1.
1.
pecek
Mivel ps4em nincs ezért amikor olvastam hogy Xbox Onera is megjelenik mondom kipróbálom. Játszottam vele másfél órát, de abból a fele az szenvedés volt kb. Annyira érdektelen játék számomra, hogy ilyennel nem is tudom mikor találkoztam utoljára. Vagyis pontositok. Az első 10-15 perc kurva jó volt. Na mondom ez baszó.
Belevetettem magam a Kampányba de pár küldetés után rájöttem, hogy ennél skilltelenebb játékkal még nem volt dolgom. A harc holt egyszerű, semmi dolgod nincs csak püfölni az ütés gombot és kész, van benne dash, de minek arra még nem jöttem rá. Egyszer nem éreztem azt a harcok során, hogy na most ez meg fog izzasztani, nem, bámultam a tvt és csak nyomkodtam az xet és hello, 90%nál sose ment lejjebb az életem. Szerintem ha odaállitottam volna egy majmot hogy kapsz pár banánt csak nyomkodd 3 percig az ütést, akkor se halt volna meg a karakter. Inkább már úgy játszottam vele hogy minden felszerelést levettem a hősről, csak hogy valami kihivást érezzek, de igy se tudott nagyon azt nyújtani.
Magával a játék többi részével nincs bajom, de mivel a harc teszi ki a játék 80%át, ezért számomra rohadt unalmas és semmilyen volt, ezért másfél óra után töröltem is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...