FlatOut 4 - áprilisban PC-re is megjelenik

  • Írta: fojesz
  • 2017. február 18.
  • Megjelenés
Link másolása
A FlatOut 4: Total Insanity két héttel ezelőtti újrabejelentéséből valamiért kimaradt a PC-s változat, azonban a készítők a minap megerősítették, hogy a számítógépes játékosok sem maradnak ki a roncsderbiből.

A Kylotonn Entertainment fejlesztésében készülő FlatOut 4: Total Insanity két héttel ezelőtt mutatkozott be újra, akkor tudtuk meg, hogy a játék európai megjelenése márciusban várható PS4-re és Xbox One-ra. Furcsálltuk is, hogy a PC-s verzió kimaradt, azonban a minap egy új trailer társaságában erősítették meg a készítők, hogy a Steamre is megjelenik a játék - igaz, csak áprilisban.

A FlatOut 4 a sorozat védjegyévé vált roncsderbiélményt ígéri, 27 testreszabható járgánnyal 20 pályán zúzhatjuk majd le egymást. Multiplayer is lesz természetesen, a bevállalósabbak arénákban is megütközhetnek a körversenyek mellett. A PC-s változat meglepő különbségeket vonultat fel a konzolos társaihoz képest: a közlemény szerint Big Picture-támogatást, steames achievementeket és kártyákat hoz majd magával. Őrület!

3.
3.
ollie92
Csak az a baj, hogy ez már nem FlatOut :(. Mármint csak a neve az...
2.
2.
crytek
Ez annyira jónak tűnik, hogy a Moto Racer 4-el egy bundleba fogom behúzni... Tag lesz mindkettő elég gyorsan.
1.
1.
mestermagyar
A flatout 4 mégha jó játék is lesz, az ízlés valahol a béka feneke alatt van. Soha nem fogják tudni visszahozni azt amilyen a flatout 2/UC-vel volt játszani.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...