Van esély a Metal Gear Solid-filmre

  • Írta: zoenn
  • 2017. február 21.
  • Cooltúra
Link másolása
Az utóbbi időben néma csend honolt a Metal Gear Solid-film körül, amit már tíz éve szeretne nyélbe ütni a Sony Pictures. A rendező egy interjúban a terveiről beszélt, kiderült, hogy még mindig írják a forgatókönyvet.

Noha két éve hallottunk utoljára róla, még mindig tervben van a Metal Gear Solid-film. A rendező, Jordan Vogt-Roberts rendkívül lelkes, a Collidernek adott interjújában árulta el, hogy "számára ez a legfontosabb frencsájz a világon". Emellett méltatta Hideo Kojima teljesítményét, mondván zseniális munkát végzett a sorozattal.

A direktor nemrégiben már találkozott Kojimával is, akivel együtt írják a film forgatókönyvét, és bizonyára besegít nekik Jay Basu is, akiről 2015-ben szóltak a hírek.

Vogt-Roberts szerint semmilyen más akciófilmhez nem hasonlítható a Metal Gear, elvégre könnyen elszúrnák az egészet, ha egy újabb G.I. Joe-t vagy egy Mission: Impossible-t csinálnának. A rendező tisztában van az igényekkel, a film pontosan olyan lesz, mint amilyennek az MGS-nek lennie kell.

Vogt-Roberts még nem tudja, hogy az MGS-film milyen korhatár-besorolást kap, de egy nagyobb büdzséből gazdálkodó, PG-13-as filmmel szélesebb közönséget is megszólíthatnak, ugyanakkor pedig a Deadpool bizonyítja, hogy egy felnőtteknek szánt kis költségvetésű film is lehet sikeres. Tisztában van vele, hogy a játékban voltak hipererőszakos részek, de a karakterek és a filozófia számára sokkal fontosabbak.

Jordan Vogt-Roberts új filmje, a Kong: Skull Island márciusban landol a mozikban. Reméljük, a következő projektje már a Metal Gear Solid lesz!

8.
8.
shatterhand
#7: A "mert" torolve

Szerkeszto gomb!!!!
7.
7.
shatterhand
Jatekban oke, mert (bar nekem tul van csavarva), filmkent .....inkabb ne.
6.
6.
Donyo
Sorozatként inkább eltudnám képzelni, mint filmként. Egy max 2 órás filmben nem lehet elmesélni azt, amit az MGS-ről ellehet.
5.
5.
Mortis
úgyis csak egy elbarmolt, a mítoszt zanzásító fércmű lenne belőle: a tömegigény kielégítése miatt rajongóknak élvezhetetlen, a rengeteg karakter s történetszál összetömörítése miatt az egyszeri nézőknek meg követhetetlen lenne.
3.
3.
azureknight0715
Mi anó annak örültünk, mert tudtuk hogy ha Kojima rendezi akkor fasza film lesz. Most hogy nincs, nem kéne próbálkozni vele, maga a szériát is hagyni kellett volna, de hát ha a konami még mindig szenvedni akar egy 100%-os bukásos címmel akkor hajrá! Silent hillt viszont rendezhetnének, ha már játékot nem csinálnak belőle...
2.
2.
Gykrizsi
"Vogt-Roberts még nem tudja, hogy az MGS-film milyen korhatár-besorolást kap, de egy nagyobb büdzséből gazdálkodó, PG-13-as filmmel szélesebb közönséget is megszólíthatnak, ugyanakkor pedig a Deadpool bizonyítja, hogy egy felnőtteknek szánt kis költségvetésű film is lehet sikeres."

Ez így kb. nettó baromság. Mit bizonyít a Deadpool? Azt hogy az altesti humor a szuperhősöknek is jól áll. Mi köze ennek a MGS-hez. Meg hogy kisköltségvetés. Az állna csak jól egy MGS filmnek (szarkazmus). A történet lényegét amennyire ismerem a szériát el lehet mondani mindenfajta erőszak nélkül (vagyis direkt erőszak nélkül), ez szerintem nem vitás, nem tudom miért kell minden ilyen filmnél azon erőlködni, hogy milyen besorolást kapjon. Egy Gears/God of War esetében kell a 18+, itt nem értem miért ezen van a hangsúly.

Maga a Sony videójátékfilmek eddig elég gyengék (Ratchet), majd az Uncharted után kiderül, van-e értelme erőltetni az egészet.
1.
1.
Yanez
Én úgy vagyok vele, hogy anno jó lett volna egy MGS muvi, de most már minek? Persze jöjjön csak, mert ha jó lesz, akkor hurrá, ha pedig rossz, akkor nem muszáj megnézni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...