Ghost Recon: Wildlands - elstartolt a nyílt bétateszt

  • Írta: zoenn
  • 2017. február 23.
  • Korai verzió
Link másolása
Csak szólunk, hogy a Ghost Recon: Wildlands szerverei már élesedtek, kezdetét vette a nyílt bétateszt. Egészen február 27-ig nyúzható a korai verzió, még regisztrálni sem szükséges rá, csak a klienst kell letöltened.

A nyílt béta mindent tartalmaz majd, ami a zárt bétában is benne volt. Azoknak is érdemes újra nekiveselkedni, akik korábban már játszottak a korai verzióval, hiszen kapunk új tartalmakat is, nevezetesen a Montuyoc régiót, ahol néhány igen kemény erőd vár ránk a Santa Blanca kartell válogatott rosszfiúinak társaságában.

A próbaverzió egészen február 27-ig nyúzható. Nem kell regisztrálni rá, csupán le kell rántanod a klienst az alábbi linkek egyikéről: PlayStation 4, Xbox One és PC.

Ha számítógépen játszol, mindenek előtt nem árt tisztában lenni a gépigénnyel. Reméljük, a zárt béta óta mérséklődött valamelyest a játék vasigénye.

A végleges változat március 7-én érkezik.

18.
18.
MzperXD
Átmásoltam SSD-re, megszűnt az akadozás! Úgy tűnik ssd nélkül normál beállításokkal már nem is várható el, hogy ne akadjon...
17.
17.
Klank
Beletoltan kb. 4 órát. Lehet furcsán hangzik, de nem a Division, hanem a Sleeping Dogs jutott az eszembe. Egy olyan játék ami már sokszor elsütött megoldásokból áll, van néhány alapvető hibája, de mindemellet egy érdekes hangulata is, ami bevonz. Abban a keleti íz volt ilyen, ebben a dél amerikai országon sajátosságai.
További érdekesség, hogy az átvezető videók néha előző generációs konzol színvonalat hoznak csak.
16.
16.
Zisten
#14: Ha valaki hasonlítja a Divisionhoz a játékot, azzal az a baj, hogy esetek többségében mostani már utólag javított változatot nézi, elfelejti milyen volt a játék a béta alatt és megjelenéskor.

Finoman fogalmazok: A Division bétában és megjelenéskor egy kalap sz@r volt. A kocsik, buszok ocsmányak voltak, pedig csak tereptárgyak voltak az utcán.
Ha ilyen lett volna, ezt a minőséget hozott volna AKKOR mint most azt teszi a Ghost Recon, akkor azt megvettem volna megjelenéskor. de az a játék gyalázatosan rossz volt.
A Division-höz képest ezerszer jobb alapokkal indul a játék ezzel a bétával.... pedig minimum 20x nagyobb tereppel dolgozik.
15.
15.
Angelwing
Division nagyon tetszett. Ez bukta lesz! Nekem nagyon nem jön be!
14.
14.
shatterhand
Akkor egy kis segítség,hogy másképp lásd a játékot: emeld a nehézségi szintet. Ha kell maxra. És kész. Onnantól kezdve nem lesz unalmas egy feladat se. Egyiknél se az a cél,hogy rambózd le a tábort helivel,tankkal, bármivel. Osonj, lopakodj, fedezd fel,stb
Városban rengeteg elbújható hely van a társaknak, ha haverokkal játszol. Egyedül ez ugye kilőve, de azt is lehet játszani szerencsére.
Ami rossz az pl a járműfizika, meg a növényeken csak úgy lát lehet menni. Szerencsére ha helivel vagyok ha vihar jön akkor minden életre kel.
Meg a rohadt minimális parancsosztás se tett jót. Ja meg ez a fedezékrendszer hiánya vagy erősen leminimalizálva...
Amúgy köze nincs a divisionhoz. Az ehhez képest jobban össze volt rakva. Ez csak egy szimpla homokozó ami messziről jól néz ki és jó a szabadság, de közelről szinte egy lite verzió az egész.
premierbe sztem luxus ezt megvenni
13.
13.
shatterhand
#8: képletesen
Este megnéztem ezt a bétát is: rögtön az első terepjáróba beültem és simán mentem a földuton. Nem mint a csiga. Tényleg nem vágom mi itt a gond. 200al kéne menni vagy mi?
11.
11.
Schwag
Gepigeny ide gepigeny oda nekem nincs eros gepem meg kozepes sem de meg ha lowon is 1080p-ben egy xeon 5450es procival 8giga rammal es egy r7 360nal 45-50 fpssel tudom tolni haverokkal es iszonyatosan jo! Bar az kicsit unreal hogy a jarmuvekkel ugy megyek a sziklas erdokben mintha autopalyan lennek xd De sebaj megvan a hangulat szereny velemenyem szerint 10/7 sajnos meg kidolgozatlan kar hogy igy fognak vele startolni
8.
8.
Dark_Temptation
#4: árkon bokron megy ezerrel mivel zuhan... na de az úton a cross motortól kezdve, mindegyik autó amit próbáltam 20-al döcög és nem is gyorsul... lejtőn se..
7.
7.
DON GONDOCS
#6: Az nekem se tetszett a divisionben hogy szintezve vannak a fegyverek ellenfelek és örültem hogy itt kivették, de teljesen igazad van hogy küldetések itt is egy kaptafára készülnek, csak itt vannak járművek is.
6.
6.
Crevna
Ez a játék majdhogynem egy az egyben division csak valahogy mindenben egy kicsit rosszabbnak tűnik ha a két játék bétáját is hasonlítom össze. A map itt is ott is körzetekre van bontva, szintén gyűjtögetni kell az alapanyagokat oil,medic,antena(?) szintén ugyanolyan egy kaptafára készült mellékküldetésekben mint ott, szintén négyen tudtok kooperálni mint ott, a játék legnagyobb részét itt is az teszi ki hogy minél jobb fegyvereket? kiegészítőket szedj össze, lootolj... Az ubisoft viszont meghallgatta a csíklövöldözésre fanyalgokat, megkaptátok a divisiont átlagosnál kicsit rosszabb gunplayel egy egy hites killekkel és még kevésbé eltérő ellenfelekkel. Mindezt az átlagnál szintén ernyább grafikával. Engem a legtöbb játék tud ideig óráig szórakoztatni (még a mostaniak is!) de ez körülbelül 40 perc játék után már annyira repetitívvé válik hogy az bántó.
5.
5.
logic5
Steamen kap rendesen a béta... Ez ahogy el nézem jól el lett cseszve. De este kipróbálom azért. Ingyé van, annyit megér :D Ha többet nem is
4.
4.
shatterhand
#1: Ezt mashol se ertettem a multkori betanal. Mivel mentek? Gyalog? Gazbataposok es arkon bokron szaguldok.
3.
3.
ghost90soldier
#2: PS4en játszunk vele,hát lagg meg szaggatás ugyan nincs de elég ronda,a tájról mintha teljesen hiányozna az élsimitás főleg helikopterből nézve lehet nagyon látni
2.
2.
MzperXD
Nem tűnik olyan szépnek, különlegesnek a grafika, mint amennyit megeszik a gépből. Pedig viszonylag új és jó gépem van (i7, gtx1070,16gb ram), mégis néhol akadozik a játék, ami elég idegesítő tud lenni. Kíváncsi vagyok, hogy konzolon hogy fut majd vagy hogy fog kinézni... Remélem még kicsit optimalizálják és akkor játszható is lesz...
1.
1.
Dark_Temptation
kipróbáltam. rövid teszt: karakter készítés nagyon jó! azért ekkora bejárható terület egy játékban piros pontot érdemel. grafika jó de sehol sincs az e3-hoz képest. jármű vezetés vicc! miaz hogy minden kb 20-al megy 1-es sebességben? ai vicc. gameplay kalap szar. animációk és voice acting szörnyű. egyáltalán nem fun!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...