Resident Evil 7 - ismerős arc az új DLC főszereplője

  • Írta: fojesz
  • 2017. február 24.
  • Hír
Link másolása
A Capcom a Twitteren jelentette be, hogy ki lesz a főszereplője a Resident Evil 7 következő kiegészítőjének. A Not a Hero tavasszal érkezik, és ingyenesen tölthetik majd le a játékosok.

A Capcom tweetje szerint Chris Redfield lesz a következő Resident Evil 7-kiegészítő főszereplője. A kiadó megerősítette a korábbi pletykákat, korábban ugyanis már lehetett arról olvasni, hogy a tavasszal (a jól értesült Famitsu szerint májusban) érkező Not a Heróban nem Ethant fogjuk irányítani.

A Capcom szerint a különálló sztoriban Redfielddel "valaki vagy valami" nyomába eredünk, az akciónk pedig jó eséllyel választ ad majd néhány olyan kérdésre, amit nyitva hagytak a fejlesztők az alapjáték sztorijában. A korábbi hírek szerint a Not a Hero játékmenet tekintetében is más lesz, ami a főszereplő kilétét ismerve nem is olyan elképzelhetetlen - a legjobb, hogy ingyen tölthetjük le, nem szükséges hozzá Season Pass.


Spoiler következik!
Ha végigjátszottad a Resident Evil 7-et, te is tudod: Chris Redfield már az alapjátékban is feltűnt. Az úriember bejelentkezése több szempontból is furcsa volt, mert nem árulta el a keresztnevét, ráadásul az Umbrella oldalán érkezett. Hogy mi ennek az oka, a DLC-ből kiderül valószínűleg, azonban egyes vélemények szerint ez a Chris Redfield nem is az igazi Chris Redfield, csak egy zsoldos, aki Chrisnek állítja be magát.

Redfield egyébként jó eséllyel Lucas Baker után nyomoz majd, erre már az alapjáték is célozgat.

9.
9.
GothamKnight
http://images.designntrend.com/data/images/full/80433/arthur-darvill-as-rip-hunter.jpg?w=780

Inkább hasonlít Rip Hunterre a LoT-ból :D
8.
8.
azureknight0715
What? Ki írta ezt a hülyeséget?:D Tuti ő az igazi, illetve ha megnézzük az umbrella jelképe is teljesen más. Valószínűleg összeszedett egy csapatot és a megujúlt umbrella névvel takarítja fel a mocskot ami az eredeti vállalat hagyott maga után.
6.
6.
PrimYaz00
2 főhős lesz:

1. A fake chris
2. az igazi

(Szerintem)
5.
5.
dcba
SPOLIER

"valaki vagy valami" nyomába eredünk, az akciónk pedig jó eséllyel választ ad majd néhány olyan kérdésre, amit nyitva hagytak a fejlesztők"

Sztem vegre megszivatjuk Lucast

Amugy sztem ez a DLC egy lovoldozos FPS lesz, mivel azt irtak mas lesz mint az alapjatek.
4.
4.
overdosed90
Szerintem meg lesz valami csavar és ez a csóka egyáltalán nem Chris lesz. A DLC címe is elég gyanús "Not a Hero".
3.
3.
KopyAti
Nyomokban Chris Redfieldet tartalmazhat.
2.
2.
doma100
#1: Egyet értek. A cikk elolvasása nélkül ránéztem a képre és kérdeztem: "Ez meg kicsoda?".
Nem értem miért kell ennyire megváltoztatni egy karaktert. Értem én, hogy öregebb meg minden de azért nem kell ennyire máshogy kinéznie. Ugyanazt csinálták itt is mint Claire-nél. Come on, Capcom.
1.
1.
McDuff
Nah itt a 5.0-s Chris verzió is, aki kb annyira hasonlít rá, hogy ha nem lenne ideírva, akár Barry is lehetne, de kit érdekel "reboot" van...még a nyáron kijövő animációs filmben levőbe is hamarabb belelátom, hogy vannak Chris-es vonásai, mint ebbe.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...