Injustice 2 - ilyen lesz a gear-rendszer

  • Írta: Shifty
  • 2017. március 3.
  • Hír
Link másolása
A NetherRealm nemcsak egy újabb játszható karaktert mutatott be Doctor Fate személyében, de pontosította azt is, hogyan fog működni a májusban megjelenő játékban bevezetett új loot-rendszer.

Azt már a tavalyi E3 óta tudjuk, hogy a májust megcélzó Injustice-folytatásban egy úgynevezett gear-rendszer is bemutatkozik, ami tulajdonképpen gyűjtögethető kiegészítéseket takar, amelyek a képességeink turbózását is elősegítik.

A NetherRealm Studios most megerősítette, hogy kétféle módon tudunk majd gyűjtögetni. Lesznek vásárolható dobozok, amelyek a játékbeli arany ellenében lesznek beválthatóak (és jó eséllyel a mikrotranzakció táptalajai is lesznek), másrészt pedig offline vagy online küzdelmek után is értékes kiegészítéseket szerezhetünk meg. A cuccok lényegében felszerelési tárgyak lesznek, amelyek négy különböző kategóriában növelik képességeinket, legyen szó életerőről, támadásról, védekezésről vagy speciális képességekről, ráadásul a felszerelések a harci stílusunkat is meghatározzák, vagyis elég sok lehetőség lesz majd a komolyabb mérkőzéseken a taktikázásra. És persze akadnak majd olyan felszerelések is, amelyekkel csak csinosítani tudjuk kiválasztott hősünket.

Viszont lesznek olyan játékmódok, ahol csak a csinosabb külsőben érhető tetten egy-egy magunkra aggatott felszerelés, képességeink már nem fognak érvényre jutni.

A csapat emellett az egyik új játszható karaktert, Doctor Fate-et is bemutatta. A játék május 16-án landol Xbox One-on és PS4-en.

2.
2.
pécégémer
Szerintem a kategóriájában a legjobb befektetés. Az első rész is igen jól sikerült.
1.
1.
Drazhar
Sors doktor elég durván baszó lett :O
Jó, hogy itt van, kedvelem a karaktert.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...