Ezt tudja a PC-s Ghost Recon: Wildlands

  • Írta: zoenn
  • 2017. március 4.
  • Videó
Link másolása
A jövő héten érkezik a Ghost Recon: Wildlands, és a Ubisoft most közzétett egy videót arról, hogy milyen lesz a játék PC-n, illetve az NVIDIA-kártyákon. A felbontást akár 4K-ig is húzhatjuk, és a 60 fps elérése sem lehetetlen.

Megfelelő megjelenítő esetén akár 4K felbontásban is élvezhetjük a shootert, és a framerate sincs leszabályozva. Az NVIDIA GameWorks bekapcsolásával roppant látványosnak ígérkezik a Ghost Recon: Wildlands. 

A HBAO+ segítségével fejlettebb árnyékokat kapunk, a volumetrikus fények mellett életszerűbb növényzet érhető el, és persze gameplayt is streamelhetünk a gyártó beépített Ansel eszközével.

A szerényebb gépek tulajdonosainak jó hír, hogy "több tucat" grafikus beállítással szabhatjuk testre a játékot.

PC-s képek:


A Ghost Recon: Wildlands március 7-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

15.
15.
Binder
#14: Fura, de én egyszer sem éreztem azt, hogy ugyanazt kéne csinálnom...ugyanazt a küldetést is lenyomtuk többször, de mindig másképp sikerült...a napszak és a megközelités iránya vagy a kivitelezés módja is nagyban befolyásolta az élményt...nekünk legalábbis...aki csak lerambózza az egészet, aak lehet unalmas, de ez nem erre lett kitalálva...
14.
14.
GAMEROD
Hiába a nyílt világ, ha állandóan ugyanazt kell csinálni akkor már belefájdul az ember feje, ugyanúgy mint a JC-ban.
13.
13.
Binder
Nekem hétfőn ér ide vele a futár...haverom viszont már megkapta a UBI-tól uh tegnap tolta 4 órácskát...én meg néztem...iszonyat jó...akinek nem jön be, annak lesz mostanában egy rakat más amivel játszhat, nekik is jó játékot...és mi is marhajól fogjuk magunkat érezni...béke. :)
12.
12.
Matt8888
Összességében nem áll távol amúgy a Just Cause 3-tól, szvsz
3.
3.
Eragon51
valakinek semmi se jó... :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...