Mass Effect: Andromeda - túra a Nexuson

  • Írta: fojesz
  • 2017. március 7.
  • Videó
Link másolása
A Mass Effect: Andromedának az a Nexus, ami az eredeti trilógiának a Citadel: egy űrállomás, amely az Androméda-galaxis feltérképezésének bázisaként szolgál. A játék eseményeivel párhuzamosan épül fel.

A Nexus a még felfedezés előtt álló galaxis központja. Ez ad otthont a telepeseknek, míg a pathfinderek új bolygót találnak nekik, őrzi, az új fajoknak pedig bemutatja a Tejútrendszer örökségét, és persze maguk a pathfinderek is innen irányítják a dolgaikat, például kutatóbázist tartanak fent, amely segíti az előrehaladásukat.

Az IGN új gameplay videója a Nexuson kísér körbe minket:

A Mass Effect: Andromeda március 23-án jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Mostanában elég sok infót kaptunk a játékról, fény derült a multi technikai hátterére, és a március 16-án élesedő próbaverzióról is szó esett a napokban. Most épp azt erősítették meg a készítők, hogy a többjátékos mód pályafelhozatalát ingyenesen bővítik majd a premier után.

9.
9.
CitromH
Azért remélem PCn nem kicsit lesz szebb, mert ezen a videón pont úgy néz ki mint a 3. rész.
8.
8.
KopyAti
#7: Igazad van, de én a grafikát emeltem ki! Ugyanakkor tartalombeli dolgokra hívod fel a figyelmem? Játszottál Te a Horizonnal? Na de mind1 is, mert egyébként nagyon várom ezt is, csakhátna....!
7.
7.
ilovenancythompson
#1: majd ha ahorizon megüti azt a tartalombeli és hangulati szintet amint a mass 2 és 3 akkor pfúzok, de addig nem ülök le összefosott gatyával egyetlen játék előtt sem akármilyen csilli villi grafikája van, vagy nincs attól még lehet egy hulladékdomb maga a jaték. a grafika onmagában nagyon kevés egy jó játékhoz.
6.
6.
kryszisz
Hát nekem anno egyik ismerősömnél volt szerencsém tolni az Inquisitiont egy 4-5 óra erejéig PS4-en (meg tervezem is megvenni ha beszerzem a Pro-t remélhetőleg pénteken), és szerintem az jobban nézett ki ennél sok szempontból...ettől függetlenül epekedve várom, mégis csak a ME trilógia a kedvenc sci-fim, de az ilyen visszalépéseket valahogy sosem értettem, pláne ha ugyanazon cég ugyanazon motorral dolgozik.
4.
4.
aordog
Nekem tetszik. Szerintem hozza a szinvonalat!
3.
3.
user101
#2: pedig de... A Bioware gyakorlatilag megrekedt a Mass Effect 2 szintjén és azóta folyamatos lejtmenetben van. Nem azt mondom, hogy rossz játék lesz az Androméda, de nagyon el van maradva a lehetőségektől ( legalábbis technikailag ) .
2.
2.
Macifasz
#1: Ennyire sztem nem elkeserítő a helyzet, mondom ezt úgy, hogy a Horizontól oda vagyok meg vissza.
1.
1.
KopyAti
Pfú mennyire kiábrándítóan néz ki a Horizon után! :/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...