Gran Turismo Sport - márciusban jön a béta

  • Írta: Shifty
  • 2017. március 9.
  • Korai verzió
Link másolása
Bár a korábbi jelentések szerint a Polyphony Digital elkaszálta a Gran Turismo Sport bétáját, úgy néz ki, elég jól áll ahhoz a csapat, hogy hamarosan zárt tesztelést indítson. Az első fázisban csak a tengerentúliak vehetnek majd részt.

A Polyphony Digital a Gran Turismo hivatalos oldalán jelentette be, hogy hamarosan elrajtol a játék korábban elkaszált zárt bétája. A teszt több fázisból fog állni, így az első felvonásban csak az észak-amerikai rajongók, később pedig már az európai fotelpilóták is belekóstolhatnak az új rész nyújtotta lehetőségekbe (itt tudtok regisztrálni). Az első kör egyébként március 17-én veszi kezdetét.

A béta során folyamatosan változik majd a tartalom, kezdve az autóktól, a versenykategóriákon át, egészen a helyszínekig, tényleg mindig mást próbálhatnak ki a szerencsés kiválasztottak. Ráadásul a teszt nem adott időintervallumban zajlik, hanem mindig a megadott időben lehet csak nyúzni a játékot.

A játék eredetileg novemberben jelent volna meg kizárólag PlayStation 4-re, de ebből végül semmi se lett. Jelenleg nem tudni, mikor debütál majd a Sony versenyjátéka.

9.
9.
kryszisz
#8: Igen, a youtube végül tényleg segített, most már HDR ON, nem is tudom miért nem jutott eszembe magamtól:D
8.
8.
CoreyT
#7: De amúgy fellépsz youtubera és ott menézheted hogy hogyan kell telepíteni egy ilyet hogy ok legyen ;-)
7.
7.
CoreyT
#6: Szinkronizálni kell a Tvt a Ps el!
A HDR módot külön be lehet állítani.Az LG nél nem vagom hogy van,de a Sonynál beállítok minden nyavaját,(eleg komplikált) aztan külön be kellett állítani a HDR színskálát,mert alapból minden fel volt tolva és okádék kinézete volt mindennek.
6.
6.
kryszisz
#4: Nah. akkor nem csak nálam probléma, ez "valamelyest" megnyugtató...hát, TV-t ha HDR módba állítottam nekem csak rontott az élményen az a színösszeállítás, "Játék módban" viszont nagyon királyak a színek, azon is hagytam. De hát akkor is, a HDR Pro TV-m (papíron legalábbis, én nem értek a technikai részéhez a dolognak ezért is fordultam a GK közösséghez, mert eddig minden feltett kérdésemre érkezett értelmes válasz hál' Istennek) a PS szerint "not supported display"? Most akkor hogy is van ez?-.-
5.
5.
CoreyT
4.
4.
CoreyT
#3: Ugyan ez van nálam is.Nekem egy Sonily bravia XD80 om van.Nem minden játéknál támogatott ez a HDR.Én is észrevettem már.Ha a tvn beállítom hogy HDR módban akarom nezni a kepernyőt,akkor ok átáll és jön is,de maga a PS nem fogja.
3.
3.
kryszisz
Ha már PS exkluzív hír, lenne egy kis problémám a ma beüzemelt PS Prommal, remélem a hozzáértők tudnak segíteni. Az a probléma, hogy a HDR funkciót nemes egyszerűséggel nem engedi bekapcsolni a gép, sem az alapbeállításokban, sem játékon (nevezetesen a Horizonon) belül. Nem tudom mi lehet a probléma, merthogy HDR TV-m van (LG 43UH65), és ha berakok egy filmet, vagy akár Netflixen nyomok be valamit alapból kiírja, hogy HDR bekapcsolva, és látszik is a színkavalkád. Itt pedig unavailable mint PS beállításokban, mint a játékban...tudna esetleg valaki segíteni miért van ez, mert ha már vettem egy HDR képes TV-t és konzolt, szeretném élvezni is, nem csak filmek/sorozatok alatt. Előre is köszönöm a választ!
2.
2.
Blazkowicz
#1: Hiába néz ki majd jól, ha tartalom nem lesz mögötte, vagy épp elcsépelt lesz mint ahogy egy pár rész is az volt... Igazából pont az a lényeg, hogy élveezhető játék legyen, addig nem érdekel hogy néz ki... Nem akarok arany papírba csomagolt sz@rral játszani...
1.
1.
Duken
Hát ez beteg ahogy kinéz! Rip Forza.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...