Mass Effect: Andromeda - fókuszban a Nomad

  • Írta: Shifty
  • 2017. március 9.
  • Videó
Link másolása
Természetesen ma sem maradunk Mass Effect: Andromeda-anyag nélkül, a BioWare ezúttal a szárazföldi közlekedést segítendő Nomadra koncentrál. Megleshetjük a vezetési modellt és azt, hogyan zajlik majd a jármű fejlesztése.

A Mass Effect: Andromeda március 23-án jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re, de ha van EA Access- vagy Origin Access-előfizetésed, akkor már egy héttel hamarabb is belekóstolhatsz az intergalaktikus kalandba, vagyis annak első tíz órájába.

16.
16.
patka21991
#15: Nem kérsz sokat. Uncharted 4-ben sem volt unalmas, sőt, Drake még arra is ügyelt hogy levegye a puskát a hátáról, mikor beszállt a járgányba.
15.
15.
latis666
#9: Na bazz be lettem találva. :) :) Szóval én értem hogy ez így rövidebb és nyilván neked nincs ilyesmire igényed de nekem személy szerint jó látni és a beleélést elősegíti ha nem terem egyszer csak bent a szereplő be a játműben. A witcher 3-ban sem jelenik meg a lovon Geralt hanem felszáll rá , a gta5-ben sem beletelepotálunk a kocsiba hanem beszállunk. Egyik játék sem rokkant bele. Egyébként semmi bajom nincs a játékkal felesleges osztani. Meg nem is hat meg. Viszont szerintem ez egy olcsó megoldás.
14.
14.
GAMEROD
#13: Launch Trailerek mindig ütnek, de a játékok általában kevésbé. Az űrcsaták ismét megmaradnak video szinten, mert ugye nem vezethetünk ismét űrjárművet a játékban helyette az unalomig bejáratott Mako új nevén Nomad lesz megint. Nem azt mondom hogy rossz lesz a játék, legalábbis remélem - de nem sok újítást vittek bele, a karakterek egyenesen rondák akiket eddig láthattunk, azért érdemes összehasonlítani a jópár éves Miranda kinézetét a mostani fazonokkal, a téglalap fejű szőke csajjal, lehet hogy az új engine az oka vagy nem tudom mi miatt csúnyultak meg az emberi arcok és arckifejezések, a nem emberi fajok még kinéznek valahogy legalább.
13.
13.
Macifasz
Mivel még nincs külön hír róla, így belinkelem ide a Launch Trailert. Sztem üt:

https://www.youtube.com/watch?v=X6PJEmEHIaY
12.
12.
Tessék fák a sivatagban, ezúttal a valóságban, hogy a felesleges okoskodást a továbbiakban mellőzzétek:

http://assets.inhabitat.com/wp-content/blogs.dir/1/files/2013/08/tree-desert-climate-change.jpg

https://1.bp.blogspot.com/-sdb79caNUM0/UnwIcQCvxbI/AAAAAAAABQU/q6ap0DIt77c/s1600/Acacia.jpg

http://www.biblewalks.com/Photos74/Nitzana23.jpg

11.
11.
user101
#9: Én is szerettem volna már játszani egy olyan játékkal amiben van rövidítés és az intró megnézése után nyomok egy gombot, hogy milyen véget szeretnék és már nézhetem is a kiválasztott endsequence-et... Ja, ez a ME3 ... bakker! :))))))))))
10.
10.
aordog
Ezzel a játèkkal ránézèsre semmi gond. Persze, akik eddig sem kedveltèk azok nem most fogják megszeretni!
Azok menjenek nyugodtan tovább....mit számit ha ez a gyöngyszem kimarad az életébôl. A többség mindig tudja a megfelelô utat...
9.
9.
ilovenancythompson
#5: tudod ezt úgy hívják hogy rövidítés\vágás, hogy ne kelljen minden alkalommal megnézned a ki be szállás animációját, mert az a gameplay kárára menne. Amúgy egy telibabaszott üregi mókus erre rájönne magától, elmondanád neked humanoid lényként miért nem sikerült? köszi, írd meg lécci.
8.
8.
user101
Mindig is volt időm, de nem akartak kipróbálni a Mass Effectet ... :D
7.
7.
Extol
Mindíg is ki akartam próbálni a Mass Effekteket de sose volt rá időm eddig.
6.
6.
KopyAti
Én meg azt nem értem, hogy miért nem egy Pro-n promozzák?!? Vagy egy izmosabb pc-n?
5.
5.
latis666
Én azt reklamálnám hogy nem szeretem mikor úgy száll be a karakter a járműbe hogy egyszer csak bent terem. Akkor minek nyílik fel az ajtó?
4.
4.
akidaki
#2: kb. minden videónál megjegyzi valaki, hogy milyen ronda a csaj és ugyanígy minden videónál le van írva, hogy kb. az első dolog a játékban a karakterek testreszabása (ha jól emlékszem mindkét választható karaktert testre lehet szabni függetlenül attól, hogy melyiket választod). a fákkal meg nem tudom mi bajod, ez enyhén szólva szőrszálhasogatás, főleg hogy nem is a föld élővilágáról van szó. ha nem lennének fák akkor meg az lenne a baj, hogy túl egyhangú a táj.
https://cdn.shutterstock.com/shutterstock/videos/6374474/thumb/1.jpg

3.
3.
Őrnagy
A jövő szkafandereit úgy fogják tervezni, hogy a nők fenekét kihangsúlyozza! Juhéj!
2.
2.
GAMEROD
...meg ez a feje a csajnak. Ilyennel akarnak szerelmes jeleneteket? hagyámá.. remélem lesz lehetőség a külső beállítására az elején mint rég.
1.
1.
GAMEROD
Fák a kősivatag közepén? Nooormális Margit?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...