Horizon: Zero Dawn - 2,6 millió eladott példány

  • Írta: Shifty
  • 2017. március 16.
  • Biznisz
Link másolása
A Sony és a Guerrilla Games tájékoztatása szerint a két héttel ezelőtt boltokba küldött Horizon: Zero Dawnból eddig több mint 2,6 millió példány talált gazdára. Nem meglepő, hogy a kiadó bejelentette, lesz történetközpontú DLC is.

Tényleg meglelte legújabb hősét a Sony, a kiadó ugyanis megerősítette, hogy a vadonatúj PS4-címei közül a Horizon: Zero Dawn vette az eddigi legjobb rajtot, miután a premier óta eltelt két hét alatt több mint 2,6 millió példányt értékesítettek Aloy vadregényes kalandjából. A japánok közleménye szerint az adatok a lemezes és digitális változatok összegzett eredményeit tartalmazzák.

Természetesen ez a siker a Guerrilla Games történetének is legnagyobbika, így nem meglepő, hogy Hermen Hulst nagyon örül neki, hogy mind a kritikusok, mind a játékosok elégedettek a végeredménnyel. A köszönetnyilvánítás mellett Hulst azt is megerősítette, hogy már dolgoznak a játék első komolyabb, a történetet kiegészítő DLC-csomagján, de erről majd később adnak tájékoztatást.

Zoenn tesztjét itt tudjátok elolvasni.

37.
37.
Yanez
#36: Most az egyszer megbocsátok! :)
36.
36.
Zoli0507
Yanez neked adòsod vagyok de 4boltba voltam ès nem kaptam Horizont.

(A pro megvan ès a Nioh is. Jàtszani nem sok időm volt mèg. Annak a kevèsnek is a nagy rèsze arra ment el hogy àtmentettem mindent)
31.
31.
tyber16
#28: Ó néztem ne aggódj csak mivel ez horizonos téma ide nem akartam behozni a mass effectet. De az biztos, hogy ott is van baj nem kevés. XD A Horizonnak annyiba talán elnézhetőbb hogy ez a csapat első ilyen típusú játéka.
28.
28.
KaktuszPingvin
#15: Nézz Mass effect andromeda videókat, ha tudni akarod mik azok a rossz arc animációk. Ahhoz képest a Horizonban maga az álom.
Persze félreértés ne essék, szeretném hogy a mass effect egy jó játék legyen, ha csak ez lesz a gond vele akkor az is lesz és örülhetünk, de az andromeda arcanimációi mellett senki sem tud szónélkül elmenni. Nem is véletlen.
24.
24.
#22: Azt elhiszem, minél jobb egy játék annál jobban érzi úgy az ember, hogy bárcsak sose lenne vége.
Rossz játéknál pont fordítva, sőt hatványozottan.-
22.
22.
KopyAti
#16: Én eddig 65 óránál tartok, s bizony mondom néktek', rettegek, hogy vége lesz nemsoká'!
20.
20.
KopyAti
#9: 14-15-ért már van használtan!
19.
19.
KopyAti
#6: Lemaradt, hogy a Zelda, Nintendo exclusive! ;)
16.
16.
ADMlN
Pont tegnap vittem végig. Valamivel kevesebb mint 80 óra kellett hozzá hard fokozaton és minden percét élveztem. Első végigjátszásra meglett a platina.
15.
15.
tyber16
Amennyire féltem és szkeptikus voltam a játékkal kapcsolatban, annyira meg is lepett. Örülök hogy kellemesen csalódtam végül, mert tényleg jó játék lett. Csak azok a botrányosan szar arcanimációk ne lennének XD. Nem tudom ki hogy van vele, de engem eléggé kidob a játékélményből azok a rángatózó fejek amik beszélgetéseknél vannak. De ettől függetlenül tényleg jó játék lett.
12.
12.
kopic
Az durva. Jo jatekot hozza a Ps tulajoknak.
11.
11.
delphijos
Az 50 millió emberből van egy rakás aki pl. utálja a stílust... Az rá se néz. Másrészt meg ekkora bázisnál 2 hét alatt 10% az elég komoly.
2.
2.
azureknight0715
akkor told :D a karaktere van oylan jó és mély mint a többinek. szal simán elmegy ps új reklámarcának :)
1.
1.
Yanez
Gondoltam hogy népszerű lesz a game, de ez most nagyon meglepett! Végre újabb nagyágyú született a God of War, UC és TLoU mellett! Persze ezeken kivül is vannak még remek ex címei a szoninak, mint pl a Rachet és Clank és a Quantic Dreams minden címe. Plusz még egy pár. Mindezek mellett úgysem érzem igazán azt, hogy Aloy kéne legyen a PS új reklámarca, persze még nem is toltam a gémmel! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...