Dead Rising 4 - részletek a közelgő DLC-kről

  • Írta: zoenn
  • 2017. március 20.
  • Letöltés
Hamarosan két új DLC-vel bővül a Dead Rising 4. A Frank Rising a sztorimódot folytatja, míg a második csomagban minigolfozhatunk is - egyedül vagy másik három társunkkal az online és helyi multiban.

Hamarosan két új DLC-t tölthetünk le a Dead Rising 4-hez, és a Capcom jóvoltából befutottak az első konkrétumok is.

A Frank Rising egy teljesen új egyjátékos sztorivonallal bővíti a repertoárt. Sajnos Willamette-ben Frank is megfertőződik, hősünk "korábbi szövetségese" szerint gyógyíthatatlan, de a fickó nem éri be ennyivel, kétségbeesve felkutatja a gyógymódot.

A csomagban új képességekre is szert teszünk, és a túléléshez más emberkékből is lakmároznunk kell. A megjelenés április 4-én esedékes Xbox One-on és Windows 10-en, 10 dollárt kérne kérte.

Ugyanilyen áron kerül forgalomba a Super Ultra Dead Rising 4 Mini Golf, amely egy új szórakozási formát, a minigolfot teszi elérhetővé a Willamette Mallben, és a város más pontjain. Ha szépen játszunk, új ütőket, labdákat és jelmezeket nyithatunk meg, az ütések során power-upokat is felvehetünk, és akkor leszünk igazán sikeresek, ha a lyukba érkezés előtt néhány zombit is likvidálunk a labdánkkal.

A minigolf egyedül vagy négyen is játszható online és helyi multiplayerben. A pontos dátum még nem ismert.

Modern Android-fejlesztői képzés indul - végre Kotlin-alapokon
A Java múlté, az Android elsődleges nyelve immár hivatalosan is a Kotlin. A HWSW új online képzésével egyszerre ismerheted meg a Kotlin nyelvet és az androidos mobilfejlesztést.
2.
GAMEROD
Ennek a fejlesztésére sem fordítottak gondot, ugyanarra az elavult motorra épül mint az eddigiek amik már akkoriban sem voltak látványosak. Ráadásul már ez is átment komédia kategóriába, az előző részekben is voltak vicces dolgok, de valamilyen szinten azért komolyan lehetett venni.
1.
DON GONDOCS
Azért meg kell adni ennek a játéknak amilyen egyszerű , annyira szórakoztató és kreatív.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...