Star Wars: Battlefront II - két hét múlva leleplezés!

  • Írta: zoenn
  • 2017. március 30.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Electronic Arts formálisan is bejelentette a Star Wars: Battlefront II-t: megnézhetjük a játék logóját, és már azt is tudjuk, hogy az első trailer április 15-én, a Star Wars Celebration apropóján érkezik.

Az EA a Twitteren mutatta meg a Star Wars: Battlefront II logóját, amely nem sokban különbözik az előző résztől - a kettes számtól eltekintve. A kiadó megerősítette, hogy a DICE shootere a Star Wars Celebrationön mutatkozik be az első trailer társaságában, egészen pontosan április 15-én.

Akik nem lehetnek jelen a rendezvényen, azok számára jó hír, hogy az egész eseményt élőben követhetik nyomon az interneten keresztül.

Már lassan egy éve tudjuk, hogy folytatást kap a Star Wars: Battlefront. A készítők többször is hangsúlyozták, hogy a második rész nagyobb és mélyebb játék lesz elődjénél, és single player kampánnyal is felvértezik.

Pontos megjelenési dátum még nincs, annyi biztos, hogy még idén játszhatunk vele.

13.
13.
#10: Aztan kapunk egy Destiny kampanyt, bemelegitesnek a multira. Mondjuk ha jo lenne a multi, nem lenne gond...
12.
12.
#10: Dice meg a kampány... Persze ne legyen így, sok reményt azért nem fűznék hozzá.
11.
11.
Firsttime
#10: Kérdés már csak az milyen történetet vesznek elő?? Mert ha a fő sztori szálat követik, az unalmas lesz játéknak. Szerintem. Örülnék valami alternatív dolognak.
10.
10.
markoci555
végre singleplayer... még a végén megveszem?
9.
9.
kopic
Respawn, Visceral fele SW-ra kivancsibb vagyok.
8.
8.
frankdelgado
#7: Én azt mondom, hogy az új legyen túlárazva, csak legyen jó! Szar játék olcsón se kell. Bízom benne, hogy ott lesz a szeren.
5.
5.
RoyalA
Az első rész szerintem is borzalmas. Idióta rohangálás meg lövöldözés, gagyi mozgásokkal. A grafika viszont ütősre sikerűlt. Bármelyik multihoz képest csak egy pár perces marhulásra elegendő. Remélem a második felvonás már igényesebbre fog sikerülni.
3.
3.
mindero
Játszatok inkább az Angels Fall First-tel. Mindent tud amit ez és még sokkal többet is: boarding, űr-föld harcok, fegyverfejlesztések, ezer jármű, bejárható és irányítható csatahajók stb.
Egyetlen baja, hogy nincs elég játékos.
https://www.youtube.com/watch?v=625_eECEw4A
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...