Májusban jön a felújított Wii U-s Darksiders

  • Írta: Shifty
  • 2017. április 7.
  • Megjelenés
Link másolása
Tavaly ősszel jelent meg a Darksiders első részének felújított változata, a Warmastered Edition. Az akkori premier alkalmából a játék kihagyta a Wii U-t, amit a készítők most májusban fognak majd pótolni.

Tavaly novemberben mutatkozott be a Darksiders-sorozat első felvonásának grafikailag is felturbózott változata, a Warmastered Edition. A tavaly nyáron bejelentett remastert akkoriban PC mellett PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Wii U-ra erősítette meg a Nordic Games, de az utóbbi verzió tervezett megjelenéséről eddig csak annyit lehetett tudni, hogy "hamarosan".

Egyesek már azt hitték, a kiadó törölte a Nintendo platformjára szánt változatot, de szerencsére erről szó sincs, a Nordic ugyanis hivatalosan is megerősítette, hogy május 23-án a Wii U-s változat is színre lép. A konzolon egyébként 30fps-sel hasít majd a felújított látvány.

Korábban egyébként a Nintendo úgy nyilatkozott, részükről a The Legend of Zelda: Breath of the Wild lesz az utolsó játék Wii U-ra, de a külsős fejlesztők egy ideig még életben tarthatják majd a konzolt.

12.
12.
aordog
#11: Ezt nyomtam PC-n. A második rêszt + WiiU-n, ami nálam a vègigjátszàs alatt kb. 20x lefagyott, îgy megszabadultam a lemeztôl. Remèlem ez az átirat nem lesz problèmás!
10.
10.
Norbiii
#9: Most mi is! :)
Valóban nagyszerű, főleg amikor a gamepadot is kihasználja egy játék, nagyon ötletes az érintőképernyő, és maga a gamepadban rejlő lehetőségek. :)
9.
9.
aordog
Imádom a WiiU-t. Most a Zelda Wind Waker pörög nálunk!
Estènkénk indawideo...nagyszerû sorozatok vannak.
Kezemben a kontroller és nagyszerûen lehet navigálni...a TV-ben meg megy is a kedvenc sorozatunk. Nagyszerû!
8.
8.
Darksiders84
Snipperclips tudja valaki mikor jelenik meg vagy csak letöltös lesz dobozos nem?
4.
4.
maktub
"A konzolon egyébként 30fps-sel hasít majd a felújított látvány."

Bocs, de ennél a mondatnál elröhögtem magamat.
2.
2.
Norbiii
"Nintendo úgy nyilatkozott, részükről a The Legend of Zelda: Breath of the Wild lesz az utolsó játék Wii U-ra, de a külsős fejlesztők egy ideig még életben tarthatják majd a konzolt."

Nagyszerű konzol a Wii U, ez jó is lenne.
1.
1.
dante92
Ennek örülök, hogy jön rá még játék. Főleg egy külsősé. De félek ennél nagyobb cím már nem lesz rá. Kár, pedig jó kis konzol.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...