Source 2-re vált a Counter-Strike: Global Offensive

  • Írta: fojesz
  • 2017. április 14.
  • Hír
Kínában épp a Counter-Strike: Global Offensive rajtjára készülnek, ennek apropóján erősítették meg a fejlesztők, hogy milyen változtatásokra számíthatnak a rajongók a jövőben. Egy motorváltás is szerepel a tervek között.

Április 18-án rajtol el Kínában a Counter-Strike: Global Offensive, ennek apropóján tartott a Valve egy rendezvényt, ahol a játékkal kapcsolatos tervekről is szó esett. Habár túlzottan nem mentek bele a részletekbe a srácok, továbbá azt sem árulták el, hogy mikor számíthatunk az újdonságokra, az biztos, hogy eseménydús időszak vár a játékosokra.

A legfontosabb hír talán, hogy a DOTA 2 után a Counter-Strike-ot is átállítja a második generációs Source motorra a Valve. Ez a kezelőfelületre is alaposan rányomja majd a bélyegét, a készítők szerint a DOTA 2-nél is használt Panorama UI-t vezetik be a CS-nél is. Tartalmi frissítésre is számíthatunk, az új operation a nyáron érkezik majd. Végül a gépi tanulásra építő anti-cheat rendszer is terítékre került, ez talán azt jelenti, hogy hamarosan élesben is megkezdődhet a megoldás tesztelése.

Modern Android-fejlesztői képzés indul - végre Kotlin-alapokon
A Java múlté, az Android elsődleges nyelve immár hivatalosan is a Kotlin. A HWSW új online képzésével egyszerre ismerheted meg a Kotlin nyelvet és az androidos mobilfejlesztést.
33.
br1Koo
A skinek drágák, de legalább nem rohangál mindenki ugyanazzal a cuccal mint ami nekem van. Én speciel szeretem a tárgyaim ritkaságával is kifejezni, hogy 9 éve csézek.
31.
grindcore
Hihetetlen hogy ezzel a bena grafikas szarral meg ennyien jatszanak ;-) pc legalja szerintem a cs. First Assault GitS ezerszer jobb ;-)))
30.
#28: Nekem is csak egyszer kellett játszanom a Siege-el, rögtön beszippantott. Elég kemény taktikai játék szerintem.
29.
noir
#28: B*szki, de hosszú lett. :d
28.
noir
#26: Nem hittem volna, hogy terítékre kerül végre az anti-cheat, persze azért előtte van egy teljesen indokolatlan engine váltás.. :D Na, haladjunk sorban, a hitbox probléma igenis reális, minden játékban van hitbox, vagy bulletreg probléma, de a cs-ben ez már szinte kabaré, hogy néha mennyire random dolgokat ad be, vagy nem ad be. Mondjuk, ez még mindig elviselhetőbb, mint a mocskos sok csaló, elképesztően elszaporodtak az utóbbi 1-1,5 évben. Ami viszont érdekes, hogy smurf acc-al (változó rang, attól függ ki adja éppen oda az accját, de általában Nova4 és Dupla Kala közöttiek) nagyon kevés csalóba botlottam bele, sőt szinte semennyibe, viszont LE-től felfelé, minden meccsen van legalább 1 ember akinek 100 órás, vagy kevesebb az accja és mégis mindent tud és nem lő mellé soha. Prime mellett némileg kevesebb ilyen van, kb 10 meccsből négyen találkozhat az ember egy ilyen barommal. Talán először ezzel kellene kezdenie a Valve-nak, nem az engine váltással. Valaki lentebb írta, hogy Nova3-ban csak kreténekkel találkozik, nos kretének mindenhol akadnak. Persze, azért DMG-től kezdve többször lesz értelmes csapatod, de mindig lesz 1 barom a csapatban, ez már csak így megy. :D Az MM update meg a legnagyobb kabaré volt a világon, 8-as win streak után buktunk 2 meccset + 1 döntetlen és levágott Supreme-ből LEM-be, ez után nyertünk kettőt, buktunk egyet és ledobott LE-be. Kösz Valve, kösz. Mindent összegezve, nem lenne egy rossz játék a GO, de jelenleg nagyon fontos helyeken vérzik (1. csalók, 2. hitbox randomsága, 3. a community maga). Vicc, hogy mennyire lassan reagálnak ezekre, pedig a Siege és a BF nagyon keményen szívja el a játékosokat a CS-től, például: az én csapatom is 1 hónap alatt teljesen át állt a Siege-re, már csak akkor megy a CS, ha a Siege-ben karbantartás van.
27.
Heldengeist
#19: Ezért szerettem jobban a Source-ot. Nem rakták tele a 14 éveseknek imponáló marhaságokkal. Nincs rang, nincs skin piac, nincs szerencsejáték, csak a pőre aréna shooter.
26.
#25: Ez teljes mértékben így van. Nem csak a pályák jók ilyenkor, én szeretem a köré épített feladatokat is. Ha jól emlékszek TF2-ben is van / volt hasonló, azt is szerettem.
25.
Gykrizsi
#24: Az ok, hogy neked tetszett, de a Valve ezért semmit nem tett. A blizzard nem neked szólt, csak általánosságban.
24.
#23: Egyébként őket is pont elegen szidják, hogy milyen pénzéhes céggé változott. Én meg egyik játékot sem szidtam, mégis nekem támadsz. Nekem tetszettek az újabb tartalmak, 5€-ért hónapokig találtam új célokat, nekem ennyi megért. Más játékban hasonló összegért még ennyit sem kapok.
23.
#22: Nem, semmi bajom a Blizzard-al, ahogy ezzel sem. Én jól szórakoztam vele, ennyi.
22.
Gykrizsi
#4: Ez ugye vicc akart lenni. Néha betolnak egy játékosok által készített pályát, és egy halom rohadt drága skint meg dobozt. Tényleg milyen sokat törődnek vele. Persze a Blizzard meg egy szemét, mert jobbnál jobb eventekkel és ingyenes skinekkel teszi tele a játékot.
19.
markoci555
#14: dehogy jobb :D ugyan az a szint van feljebb is, szerintem még globál körül is tele van hülyékkel
18.
markoci555
Ez érdekes mert pont Gaben mondta hogy nem várható a source 2-re váltás...
15.
#14: Én pont a közösség miatt hagytam abba. A végére már a saját barátaim közül is volt aki véresen komolyan vette és ha egy rossz mozdulásod volt, már a fejét csapkodta, mert visszaesik egy szintet. Engem meg pont nem érdekelt, melyik rangban vagyok. A végére már volt hogy kéthetente mentem csak fel, ilyenkor meg vagy eltűnt a rang, vagy lejjebb rakott. A differencia miatt meg nem tudtunk együtt játszani, meg egyébként sem volt megfelelő összhang.

14.
respectpele10
Nekem csak a community-val van bajom, jelenleg nova 3 vagyok, bár gondolom nagyobb szinteknél már aránylag jobb a helyzet.
13.
#12: Jól kiforgattad, tapsold meg magad.
12.
Thevon
#6: Szóval akkor én is azért vagyok noob, mert 2 éve az mm update után derankoltak engem minden eggyes elvesztett meccs után?
Érdekesen az MM update előtt nova 2 voltam, majd behozták az új update-et, és utána ha egyet is buktam egyből derankoltak. A játék meg magasról leszarta, hogy nyertem 6 meccset egymás után, viszont ha egy meccset is elvesztek egyből jött a derank.
Ha kommentelsz egy olyan játék hír alá, amiről fingod sincsen, akkor előtte nézz utána a dolgoknak.
Kicsit vicces nekem, hogy PS4-en játszol, de úgy csinálsz mint ha egésznap CS:GO-val játszanál.
8.
Firsttime
#3: Jajj istenem. Most akkor keress rá youtubeon bármelyik multi játékra hit box fail taggal. Láss csodát mindenhol előfordul... Ezen kár rugózni.
7.
ollie92
Hát ez a CS is rendesen elkurvult.Már csak a mézes kalácsember hiányzik oda is. Putri lootok. Nem értem, miért van akkora tábora.
R6, vagy BF1 sokkal immerzívebb élmény. CS-ben térdre lősz és fejbe kapja a golyót...
6.
#5: Főleg, hogy csak PS4-en játszok :D Te se mehettél feljebb silvernél.
5.
TheFlash
#4: a videó között voltak profi játékosok is. Ja a valve foglalkozik vele, hogy így 5 év után 3 fegyver hangot lecserél meg berak kesztyűket meg spréket. GG WP. Igazi csgos láma vagy, nem hazudtolod meg magad ^^
4.
#3: Sajnálom hogy a sírást váltottam ki belőled. Linkelhetsz ezer videót is, tudok rá ezer jó megmozdulást. Nem tökéletes a játék, ezzel én is tisztában vagyok de hiszti helyett inkább fel kell menni lőni, vagy pro videókat lesni.
Ez az update meg jó kis vérfrissítés, ahogy az operation is az lesz.
Legalább a Valve foglalkozik a játékaival rendesen, ennek inkább örülni kéne.
3.
TheFlash
#2: https://www.youtube.com/watch?v=BX80kpCnaF0

https://www.youtube.com/watch?v=8pRxvPhetvI

Tessék te pro gyerek
2.
#1: Minden noob a lutri dolgokkal jön, érdekes hogy mások tudnak lőni. :/
1.
TheFlash
istenem de szétbaxták már ezt a játékot... úgy volt jó ahogy kijött eredetileg, utána olyan idióta és értelmetlen fejlesztések jöttek ... a 99 óta jól működő pályákat önkényesen átalakították (persze profi esportosokkal együtt aha... ), lecserélték a jó fegyver hangokat ilyen műanyag szarokra, idióta skinekkel rakták tele, és a hitbox olyan borzasztó hogy azt elmondani nem lehet, ez nem skill játék, hanem egy rohadt lutri játék hogy most beadja vagy nem ... És akkor most ez. Mi szükség van ezekre plz
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...