Nyakunkon a nemzetközi Alien-nap

  • Írta: Shifty
  • 2017. április 25.
  • Rendezvény
Link másolása
Ugyan a következő Alien-film megjelenése még kicsit odébb van, de a rajongók már most áprilisban is dörzsölhetik a tenyerüket, hiszen a héten rendezik meg a nemzetközi Alien-napot.

A holnapi nap valószínűleg az Alien-rajongók számára már pirosan be van karikázva a naptárban, de azért jó, ha mindenki más is tudja, hogy április 26-án, vagyis szerdán rendezik meg a nemzetközi Alien-napot, ami során lesz interaktív vetélkedő, élő stream a film forgatásainak színhelyéül szolgáló stúdióból, továbbá egy korábbi plakáttervező verseny eredményhirdetését és egy új VR-tartalom bejelentését is erre az időpontra időzítették.

Ezen a napon válik az egész világon elérhetővé egy különleges kisfilm, a Prologue: The Crossing is, amelyben fény derül David és Elizabeth Shaw (Michael Fassbender és Noomi Rapace) sorsának, valamint a Prometheus és az új Alien-film, a Covenant kapcsolatának eddig homályban maradt részleteire. 

Ami a hazai rajongókat illeti, számukra jó hír, hogy a legtöbb mozi ezen a napon indítja meg a film májusi premierjére az elővételes jegyvásárlás lehetőségét, illetve a MoziComon is minden az Alienről fog szólni, így lesznek játékok, érdekességek és letölthető anyagok is. Valamint este 9 órától a Mozi+ csatornán megtekinthető lesz a Prometheus című film is, azoknak, akik szívesen felfrissítenék emlékeiket az új film előtt.

Az eseményeket itt tudjátok nyomon követni!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...