Paladins - már konzolokon is elstartolt a nyílt béta

  • Írta: zoenn
  • 2017. május 4.
  • Korai verzió
Link másolása
A Hi-Rez Studio free-to-play hero shootere már PS4-en és Xbox One-on is kipróbálható - a nyílt béta éles, a fejlesztők minden érdeklődőt szeretettel várnak. Van két új trailer is, ha még vonakodsz a próbától.

A Paladins remek alternatívája lehet az Overwatchnak, elvégre ugyanolyan színes-szagos lövöldével van dolgunk. Hőseinknek eltérő képességei vannak, ám ha azokat jól kombináljuk a társaink kunsztjaival, sikerre vihetjük a csapatunkat.

PC-n már 8,5 millió játékosa van a free-to-play címnek, így eljött az idő, hogy a PS4- és Xbox One-felhasználókat is bevonják a buliba. A nyílt bétateszt már elérhető, a klienst bárki leránthatja a digitális boltokból.

Érdekesség, hogy a Hi-Rez Studios egy Xbox One vs. PlayStation 4 Console Wars Tournamenttel is kedveskedik, ahol a két rivális masina játékosai csaphatnak össze. A legjobbak egy ingyenes utat nyerhetnek Valenciába, ahol egy 50 ezer dollár összdíjazású versenyen vehetnek részt. A selejtezők május 20. és június 15. között zajlanak. A bővebb információkért erre fáradjatok.

Itt pedig ingyen skineket osztogat a Dualshockers csapata.

1.
1.
Sakee
A nyílt alpha teszt is megy már pár hónapja ONE-on.... Béta nemrég lett...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...