GC 2006: Gray Matter - A Gabriel Knight alkotóitól

  • Írta: fojesz
  • 2006. augusztus 25.
  • Bejelentés
Link másolása
Kalandjáték készül az Anaconda kiadásában, mely mögött Jane Jensen (Gabriel Knight) bábáskodik - további érdekesség, hogy a projektet magyarok fejlesztik.

Kalandjáték készül az Anaconda kiadásában, mely mögött Jane Jensen (Gabriel Knight) bábáskodik - további érdekesség, hogy a projektet magyarok fejlesztik. Nevezetesen a Tonuzaba Entertainment készíti a Gray Mattert, s a hírek szerint 2007. végére készülnek el a munkálatokkal. Most friss hírek érkeztek a sztorit illetően.


Főszereplőink egyike a tudós Dr. David Styles, ki teljesen elzárkózik a külvilágtól angliai birtokán, miután elveszti feleségét egy tragikus balesetben. Mikor feltűnik nála a nyugatról Európába érkezett utcai bűvész, Samantha Everett, hirtelen gyilkosára akad. A hősnő értetlenül áll az eset előtt, nyomozásba kezd hát, miközben rájön: nem véletlen volt a tudóssal való találkozása - ez így volt megtervezve. Ahogy Sam halad előre az egyre rejtélyesebb cselekmények sűrűjében úgy esik le neki a tantusz: Dr. Styles kísérleteinek köszönhetően képes volt felvenni a kapcsolatott halott nejével.

Természetesen minket is meg fogott a játék a Press-Kit után, melyet az Anacondás lánykák a kezünkbe nyomtak - kipróbáltuk hát a cuccot. A kaland során két idősíkban irányíthatjuk a két főszereplőt, s a sok-sok puzzle megoldásához gyakran lesz szükségünk az aktuálisan vezérelt hős speciális képességeire. Hagyományos point & click kalandról lévén szó a képernyőn 2D-s háttereken 3D-s karaktereket láthatunk igen meggyőzően kimunkálva. Nem lesz semmi!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...